קציצות חצילים וגבינה צפתית מעודנת עם סלסת עגבניות טריות

משחק של טעמים: החציל הקלוי עז הטעם נכנס לקציצה עם הגבינה הצפתית המעודנת. אחרי הטיגון יוצאות קציצות פריכות מבחוץ ורכות מבפנים, המוגשות עם סלסה חמצמצה.

קציצות חצילים וגבינה צפתית עם סלסת עגבניות
20 קציצות
קל
שעה וחצי

מרכיבים

  • 1 חציל גדול קלוי, קלוף וקצוץ
  • 200 גרם גבינה צפתית מעודנת מגוררת
  • 1 תפוח אדמה מבושל ומעוך לפירה
  • 1 שן שום מעוכה
  • 2 כפות שמן זית
  • 1/2 כוס פירורי לחם
  • 2 ביצים
  • 1/2 כוס פטרוזיליה או כוסברה קצוצה
  • מלח ופלפל שחור גרוס
  • שמן לטיגון

לסלסה

  • 2 עגבניות מרוסקות
  • 2 כפות שמן זית
  • 1/2 שן שום כתושה
  • קצה של פלפל צ׳ילי קצוץ
  • מלח

אופן ההכנה

1

מערבבים בקערה את החציל הקלוי עם שאר המרכיבים עד לקבלת תערובת אחידה

2

יוצרים מהתערובת קציצות, מניחים על מגש ומעבירים למקרר לשעה

3

מחממים שמן במחבת ומטגנים את הקציצות 3-2 דקות מכל צד עד שהן מתייצבות ומזהיבות. אם התערובת דלילה מדי מוסיפים עוד כף או שתיים של פירורי לחם

4

מערבבים את חומרי הסלסה ומגישים לצד הקציצות החמות

מוצרים משתתפים

ניוזלטר ששווה לטעום.

מתכונים מיוחדים, טעמים חדשים ומבצעים מדהימים.
אם לא תירשמו איך תדעו?

אנא הזינו שם מלא
אנא הזינו כתובת אימייל
אנא הזינו מספר טלפון

אני מאשר/ת שימוש במידע שמסרתי לצורך הפעילות המסחרית של קבוצת החברה המרכזית לייצור משקאות קלים בע"מ, הפועלת בתחום המזון באמצעות מותגיה השונים (לדוגמה: יקב תבור, טרה, משק צוריאל, נביעות, קוקה קולה ועוד), ושמירתו במאגר מידע בהתאם למדיניות הפרטיות, ידוע לי שאיני חייב/ת למסור את המידע לפי חוק אך לא ניתן להשתתף בפעילות ללא מסירת המידע.

שדה חובה

אני מאשר/ת קבלת דברי פרסומת מקבוצת החברה המרכזית הכוללת, בין היתר, את מותגי קוקה-קולה, טרה, נביעות, פריגת, מבשלות בירה ישראליות, יקב תבור, ועוד כמפורט בתקנון הפעילות
תודה, פרטייך התקבלו בהצלחה.
Loading...