ברד פודינג מלוח

ברד פודינג הוא פשטידה המבוססת על לחם ישן.
במתכון הזה, שהוא סופר קל לאירוח, משלבים בין בריוש מתקתק, לירקות פריכים ולתערובת גבינות קטיפתית לתוצאה מושלמת.
8 מנות או תבנית אינגליש קייק | קל | חצי שעה

מאת: שפית מאיה דרין
הפקה: השולחן
צלם: דן לב
סטייליסטית: נעמה רן

מרכיבים

  • 1 גביע קרם גבינת שמנת עיזים 5% של משק צוריאל
  • 100 גרם גבינת פטה עיזים מעודנת 5% של משק צוריאל
  • 4 כפות גבינת גרנה פדנו מגורדת של משק צוריאל
  • 1 חלת בריוש פרוסה
  • 100 גרם חמאה מומסת
  • 2 ביצים
  • 1/2 מיכל שמנת לבישול
  • חופן פטרוזיליה קצוצה
  • מלח ופלפל שחור גרוס לפי הטעם
  • 1 בטטה פרוסה לפרוסות דקות
  • 2 בצלים סגולים פרוסים לפרוסות דקות
  • 10 ענפי תימין ורוזמרין

אופן ההכנה

1

מחממים תנור ל180 מעלות.

2

מושחים במברשת פרוסות בריוש בחמאה ומשהים ל2 דקות.

3

מערבבים בקערה ביצים, שמנת לבישול, קרם גבינת שמנת עיזים וגבינת פטה.

מוסיפים פטרוזיליה, מתבלים במלח ופלפל ומערבבים לתערובת אחידה.

4

מניחים בתבנית אינגליש קייק את פרוסות הבריוש וביניהן פרוסות בטטה ובצל סגול וענפי רוזמרין ותימין.

יוצקים בין הפרוסות את תערובת הגבינות.

5

אופים כ20 דקות להשחמה יפה.

ניוזלטר ששווה לטעום.

מתכונים מיוחדים, טעמים חדשים ומבצעים מדהימים.
אם לא תירשמו איך תדעו?

אנא הזינו שם מלא
אנא הזינו כתובת אימייל

אני מאשר/ת שימוש במידע לצורך יצירת קשר ומתן מענה לפנייתי ושמירתו במאגר מידע בהתאם למדיניות הפרטיות, ידוע לי שאיני חייב/ת למסור את המידע לפי חוק אך לא אוכל לקבל את השירות המבוקש ללא מסירת המידע.

שדה חובה
תודה, פרטייך התקבלו בהצלחה.
Loading...
צ'אט עם נציג