גאלט בצק עלים מפולפל עם בצלים מקורמלים וגבינות משק

גאלט הוא מאפה קליל שמנצח כל קיש או פשטידה. במאפה זה משתמשים בגבינת עיזים קרמית משובחת ושלל גבינות אחרות, שהופכות את המאפה למפנק במיוחד.
גאלט אחד | קל | 45 דקות

מאת: שפית מאיה דרין
הפקה: השולחן
צלם: דן לב
סטייליסטית: נעמה רן

מרכיבים

החומרים

  • 4 כפות גבינת גרנה פדנו מגורדת של משק צוריאל
  • 4 כפות קרם גבינת שמנת עיזים 5% של משק צוריאל
  • 2 כפות גבינת תבור 5% של משק צוריאל
  • 4 כפות שמן זית
  • 3 בצלים פרוסים לחצאי טבעות
  • 4 כפות גבינה צהובה מגוררת
  • 300 גרם (1 יריעה) בצק עלים מוכן מופשר לפי הוראות היצרן
  • 1 כף גדושה פלפל שחור גרוס
  • מלח לפי הטעם
  • עלים מ־6 ענפי אורגנו

אופן ההכנה

1

מחממים תנור ל190 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.

2

מחממים שמן במחבת גדולה ומטגנים בצל כ5 דקות, עד שהוא מתקרמל.

3

 מערבבים בקערה את כל הגבינות ומתבלים בפלפל שחור ומלח.

4

 פורשים יריעת בצק על תבנית האפייה, מורחים בתערובת הגבינות ומשאירים שוליים נקיים של שני ס"מ. מניחים מעל את הבצל ומפזרים עלי אורגנו. מקפלים את שולי הבצק מעל המילוי.

5

אופים את הגאלט בשליש התחתון של התנור חצי שעה להזהבה יפה

ניוזלטר ששווה לטעום.

מתכונים מיוחדים, טעמים חדשים ומבצעים מדהימים.
אם לא תירשמו איך תדעו?

אנא הזינו שם מלא
אנא הזינו כתובת אימייל

אני מאשר/ת שימוש במידע לצורך יצירת קשר ומתן מענה לפנייתי ושמירתו במאגר מידע בהתאם למדיניות הפרטיות, ידוע לי שאיני חייב/ת למסור את המידע לפי חוק אך לא אוכל לקבל את השירות המבוקש ללא מסירת המידע.

שדה חובה
תודה, פרטייך התקבלו בהצלחה.
Loading...
צ'אט עם נציג