גזרים צבעוניים צלויים עם מייפל, מרווה וגבינה בולגרית

שילוב של שמן זית, מרווה ומייפל מחמיא מאוד לגזרים הססגוניים שמביאים המון שמחה וצבע לצלחת.

6
קל
חצי שעה

החומרים

  • 8 גזרים צבעוניים חצויים לאורכם
  • 4 כפות שמן זית
  • 3-2 כפות סירופ מייפל טבעי
  • 3-2 גבעולי מרווה
  • 1 פלפל צ׳ילי אדום פרוס
  • מלח ופלפל שחור גרוס
  • 150 גרם גבינת בולגרית 24% מפוררת

אופן ההכנה

1

מחממים תנור ל-220 מעלות.

2

מניחים את חצאי הגזרים בתבנית מרופדת בנייר אפייה. מתבלים בשמן זית, מייפל, מרווה, פלפל צ׳ילי, מלח ופלפל.

3

צולים את הגזרים כ-20 דקות עד שהם מזהיבים. מפזרים מעל גבינה בולגרית וצולים עוד 3-2 דקות. מגישים מיד.

מוצרים משתתפים

ניוזלטר ששווה לטעום.

מתכונים מיוחדים, טעמים חדשים ומבצעים מדהימים.
אם לא תירשמו איך תדעו?

אנא הזינו שם מלא
אנא הזינו כתובת אימייל

אני מאשר/ת שימוש במידע לצורך יצירת קשר ומתן מענה לפנייתי ושמירתו במאגר מידע בהתאם למדיניות הפרטיות, ידוע לי שאיני חייב/ת למסור את המידע לפי חוק אך לא אוכל לקבל את השירות המבוקש ללא מסירת המידע.

שדה חובה
תודה, פרטייך התקבלו בהצלחה.
Loading...