חצ'אפורי מיוחד

מתכון ל-6 יחידות חצ'אפורי

מאת: שף ברק חי חורש והמחלקה הקולינרית

מרכיבים

מרכיבים לבצק

  • 1 ק''ג קמח לבן מנופה
  • 600 מ''ל מים
  • כף שמרים יבשים
  • כף סוכר לבן
  • כף מלח דק
  • 4-5 כפות שמן זית

מרכיבים למילוי

  • 200 גרם גבינה בולגרית 24% של משק צוריאל מגוררת
  • 180 גרם גבינת מה-עז 9% של משק צוריאל
  • 200 גרם גבינה צהובה נעם 28% מגוררת

מרכיבים נוספים

  • חמאה טרה מומסת לסגירה
  • ביצה טרופה להברשה

אופן ההכנה

1

מכניסים את כל מרכיבי הבצק לקערת מיקסר ולשים עם וו לישה למשך כ- 8-10 דקות לקבלת בצק חלק.

2

מעבירים להתפחה במקום חמים למשך כשעה או עד להכפלת נפח הבצק.

3

לאחר מכן מחלקים את הבצק ל- 10 כדורים ומתפיחים לעוד 10 דקות.

4

מערבבים יחד את הגבינות למילוי עד לקבלת תערובת.

5

מרדדים את הבצק לצורה אובלית בעובי של כחצי ס"מ ואורך של כ- 20 ס"מ.

6

ממלאים את רוב שטח פני הבצק בכמות של כ- 150 גרם תערובת גבינות ומקפלים את השוליים פנימה, כאשר מנסים ליצור צורה של סירה ואת הקצוות מהדקים היטב.

ניוזלטר ששווה לטעום.

מתכונים מיוחדים, טעמים חדשים ומבצעים מדהימים.
אם לא תירשמו איך תדעו?

אנא הזינו שם מלא
אנא הזינו כתובת אימייל

אני מאשר/ת שימוש במידע לצורך יצירת קשר ומתן מענה לפנייתי ושמירתו במאגר מידע בהתאם למדיניות הפרטיות, ידוע לי שאיני חייב/ת למסור את המידע לפי חוק אך לא אוכל לקבל את השירות המבוקש ללא מסירת המידע.

שדה חובה
תודה, פרטייך התקבלו בהצלחה.
Loading...