ירוקים עם גבינת עיזים

הירקות הירוקים מקבלים מכת חום קצרה. מניחים מעליהם את גבינת העיזים שמעט נמסה ומתרככת ומגישים עם קליפת לימון

6 מנות
קל מאוד
8-7 דקות

מרכיבים

  • 300 גרם כרובי ניצנים טריים או קפואים
  • 200 גרם אפונה סינית (אפונת שלג) טרייה בתרמיל או אפונה עדינה קפואה
  • 1 ראש ברוקולי, מפורק לפרחים קטנים
  • 3 כפות שמן זית
  • 3-2 שיני שום כתושות
  • 3 כפות מים או יין לבן
  • חבילת מה-עז פרוסה
  • מעט קליפת לימון מגוררת

אופן ההכנה

1

מערבבים את הירקות בקערה עם שמן זית, שום, מלח ופלפל

2

מחממים מחבת כבדה ומוסיפים את הירקות. צולים בלי לערבב 5 דקות באש גבוהה – עד שהם מעט נחרכים. מערבבים, מוסיפים 3 כפות מים או יין, מכסים ומאדים 2-3 דקות עד לריכוך

3

מפזרים פרוסות גבינת עיזים וקליפת לימון מגוררת ומגישים חם

מוצרים משתתפים

ניוזלטר ששווה לטעום.

מתכונים מיוחדים, טעמים חדשים ומבצעים מדהימים.
אם לא תירשמו איך תדעו?

אנא הזינו שם מלא
אנא הזינו כתובת אימייל

אני מאשר/ת שימוש במידע לצורך יצירת קשר ומתן מענה לפנייתי ושמירתו במאגר מידע בהתאם למדיניות הפרטיות, ידוע לי שאיני חייב/ת למסור את המידע לפי חוק אך לא אוכל לקבל את השירות המבוקש ללא מסירת המידע.

שדה חובה
תודה, פרטייך התקבלו בהצלחה.
Loading...