כריך בייגל אמריקאי פתוח עם גבינת שמנת

מאת: שף ברק חי חורש והמחלקה הקולינארית
צילום: בועז לביא ושחק פז
סטיילינג: ענת לבל

מרכיבים

מצרכים לכריך:

  • 1 בייגל אמריקאי
  • 2 כפות גבינת שמנת בטעם טבעי 25% משק צוריאל
  • 50 גר' סלמון מעושן פרוס דק

מצרכים לסלט:

  • 2 צנוניות שטופות פרוסות דק
  • 1/2 בצל סגול שטוף פרוס דק
  • 1 כף של עירית קצוצה
  • 8 יחידות שרי בצבעים שטופות פרוסות
  • 1 כף גרידת לימון
  • מלח ופלפל שחור גרוס
  • שמן זית
  • מיץ לימון

אופן ההכנה

1

הכנת הסלט:

שמים בקערת ערבוב את כל המצרכים ומתבלים.

2

הרכבת הבייגל:

  1. חותכים את הבייגל באמצע, מורחים את גבינת השמנת, מסדרים מעל את פרוסות הסלמון המעושן ומניחים בצלחת הגשה.
  2. מסדרים מעל את הסלט ומגישים.

ניוזלטר ששווה לטעום.

מתכונים מיוחדים, טעמים חדשים ומבצעים מדהימים.
אם לא תירשמו איך תדעו?

אנא הזינו שם מלא
אנא הזינו כתובת אימייל

אני מאשר/ת שימוש במידע לצורך יצירת קשר ומתן מענה לפנייתי ושמירתו במאגר מידע בהתאם למדיניות הפרטיות, ידוע לי שאיני חייב/ת למסור את המידע לפי חוק אך לא אוכל לקבל את השירות המבוקש ללא מסירת המידע.

שדה חובה
תודה, פרטייך התקבלו בהצלחה.
Loading...