כריך קרואסון עם גבינת שמנת

מאת: שף ברק חי חורש והמחלקה הקולינארית
צילום: בועז לביא ושחק פז
סטיילינג: ענת לבל

מרכיבים

1 קרואסון חמאה גדול

3 כפות גבינת שמנת בטעם טבעי 25% משק צוריאל

6 פרוסות בטטה – שטופות ומקולפות

1 פלפל צ'ילי אדום טרי – שטוף וקצוץ דק

זוקיני בינוני - שטוף ופרוס דק

מיץ לימון (מחצי לימון טרי)

שמן זית

מלח ופלפל שחור גרוס

לקישוט - עלי מיקרו בזיליקום

אופן ההכנה

1

מסדרים את פרוסות הבטטה על תבנית עם נייר אפייה, מתבלים בשמן זית, מלח ופלפל ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות צלזיוס לרבע שעה עד שהבטטה מתרככת.

2

חותכים את הקרואסון לאורכו, מורחים גבינת שמנת בשני צדי הקרואסון.

3

מסדרים את פרוסות הבטטה, מעל את פרוסות הזוקיני והצ'ילי, מתבלים עם שמן זית, מלח, פלפל ומיץ לימון.

4

מקשטים עם עלי מיקרו בזיליקום ומגישים.

ניוזלטר ששווה לטעום.

מתכונים מיוחדים, טעמים חדשים ומבצעים מדהימים.
אם לא תירשמו איך תדעו?

אנא הזינו שם מלא
אנא הזינו כתובת אימייל

אני מאשר/ת שימוש במידע לצורך יצירת קשר ומתן מענה לפנייתי ושמירתו במאגר מידע בהתאם למדיניות הפרטיות, ידוע לי שאיני חייב/ת למסור את המידע לפי חוק אך לא אוכל לקבל את השירות המבוקש ללא מסירת המידע.

שדה חובה
תודה, פרטייך התקבלו בהצלחה.
Loading...