כריך קרואסון עם גבינת שמנת

מאת: שף ברק חי חורש והמחלקה הקולינארית
צילום: בועז לביא ושחק פז
סטיילינג: ענת לבל

מרכיבים

1 קרואסון חמאה גדול

3 כפות גבינת שמנת בטעם טבעי 25% משק צוריאל

6 פרוסות בטטה – שטופות ומקולפות

1 פלפל צ'ילי אדום טרי – שטוף וקצוץ דק

זוקיני בינוני - שטוף ופרוס דק

מיץ לימון (מחצי לימון טרי)

שמן זית

מלח ופלפל שחור גרוס

לקישוט - עלי מיקרו בזיליקום

אופן ההכנה

1

מסדרים את פרוסות הבטטה על תבנית עם נייר אפייה, מתבלים בשמן זית, מלח ופלפל ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות צלזיוס לרבע שעה עד שהבטטה מתרככת.

2

חותכים את הקרואסון לאורכו, מורחים גבינת שמנת בשני צדי הקרואסון.

3

מסדרים את פרוסות הבטטה, מעל את פרוסות הזוקיני והצ'ילי, מתבלים עם שמן זית, מלח, פלפל ומיץ לימון.

4

מקשטים עם עלי מיקרו בזיליקום ומגישים.

ניוזלטר ששווה לטעום.

מתכונים מיוחדים, טעמים חדשים ומבצעים מדהימים.
אם לא תירשמו איך תדעו?

אנא הזינו שם מלא
אנא הזינו כתובת אימייל

אני מאשר שימוש במידע לצורך הפעילות המסחרית של קבוצת החברה המרכזית לייצור משקאות בע"מ ושמירתו במאגר מידע בהתאם למדיניות הפרטיות; ידוע לי שאיני חייב למסור את המידע לפי חוק אך לא ניתן להשתתף בפעילות ללא מסירת המידע.

שדה חובה
תודה, פרטייך התקבלו בהצלחה.
Loading...