לחמניות גבינת שמנת

מאת: שף ברק חי חורש והמחלקה הקולינארית
צילום: בועז לביא ושחק פז
סטיילינג: ענת לבל

מרכיבים

500 גרם קמח לבן – מנופה

250 מ''ל חלב טרה 3%

10 גרם שמרים יבשים

גביע גבינת שמנת בטעם טבעי 25% משק צוריאל

2 כפות דבש

כפית מלח

אופן ההכנה

1

שמים את כל מרכיבי הבצק בקערת מיקסר עם וו לישה ולשים למשך כ-7 דקות עד לקבלת בצק אחיד, מכסים את הבצק ומתפיחים למשך שעה או עד הכפלת נפחו.

2

"מפילים" את הבצק כדי להוציא ממנו את האוויר ומחלקים ל-10 כדורים שווים, מכסים ומתפיחים שנית למשך 15-20 דקות.

3

מברישים את הכדורים בביצה, מפזרים מעל שומשום, מעבירים לתבנית עם נייר אפייה ומכניסים לתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות צלזיוס למשך כ-13-15 דקות עד שהלחמניות מזהיבות.

ניוזלטר ששווה לטעום.

מתכונים מיוחדים, טעמים חדשים ומבצעים מדהימים.
אם לא תירשמו איך תדעו?

אנא הזינו שם מלא
אנא הזינו כתובת אימייל

אני מאשר/ת שימוש במידע לצורך יצירת קשר ומתן מענה לפנייתי ושמירתו במאגר מידע בהתאם למדיניות הפרטיות, ידוע לי שאיני חייב/ת למסור את המידע לפי חוק אך לא אוכל לקבל את השירות המבוקש ללא מסירת המידע.

שדה חובה
תודה, פרטייך התקבלו בהצלחה.
Loading...