לחמניות גבינת שמנת

מאת: שף ברק חי חורש והמחלקה הקולינארית
צילום: בועז לביא ושחק פז
סטיילינג: ענת לבל

מרכיבים

500 גרם קמח לבן – מנופה

250 מ''ל חלב טרה 3%

10 גרם שמרים יבשים

גביע גבינת שמנת בטעם טבעי 25% משק צוריאל

2 כפות דבש

כפית מלח

אופן ההכנה

1

שמים את כל מרכיבי הבצק בקערת מיקסר עם וו לישה ולשים למשך כ-7 דקות עד לקבלת בצק אחיד, מכסים את הבצק ומתפיחים למשך שעה או עד הכפלת נפחו.

2

"מפילים" את הבצק כדי להוציא ממנו את האוויר ומחלקים ל-10 כדורים שווים, מכסים ומתפיחים שנית למשך 15-20 דקות.

3

מברישים את הכדורים בביצה, מפזרים מעל שומשום, מעבירים לתבנית עם נייר אפייה ומכניסים לתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות צלזיוס למשך כ-13-15 דקות עד שהלחמניות מזהיבות.

ניוזלטר ששווה לטעום.

מתכונים מיוחדים, טעמים חדשים ומבצעים מדהימים.
אם לא תירשמו איך תדעו?

אנא הזינו שם מלא
אנא הזינו כתובת אימייל

אני מאשר שימוש במידע לצורך הפעילות המסחרית של קבוצת החברה המרכזית לייצור משקאות בע"מ ושמירתו במאגר מידע בהתאם למדיניות הפרטיות; ידוע לי שאיני חייב למסור את המידע לפי חוק אך לא ניתן להשתתף בפעילות ללא מסירת המידע.

שדה חובה
תודה, פרטייך התקבלו בהצלחה.
Loading...