מאפה יוגורט במילוי גבינת משק ותרד

מאת: שף אבי ביטון

מרכיבים

מרכיבים לבצק:

  • 1/4 1 כוסות יוגורט עיזים לשתייה של משק צוריאל
  • 1/2 2 כוסות קמח לבן מנופה
  • כפית מלח
  • שמן זית להברשה בסיום

מרכיבים למילוי:

  • 200 גר' גבינה בולגרית מעודנת 5% של משק צוריאל
  • חופן עלי אזוב (זעתר) טרי שטופים, (ניתן להחליף בעלי אורגנו טרי)
  • 100 גרם עלי תרד או עלי מנגולד שטופים ( מושרים למשך שעה במסננת עם חצי כפית מלח)
  • 1 בצל לבן שטוף, קלוף, קצוץ ומטוגן

אופן ההכנה

1

לשים את כל מרכיבי הבצק בקערה עד לקבלת בצק חלק ואחיד ומניחים למנוחה (מכוסה) כשעה.

2

מערבבים את כל מרכיבי המילוי.

3

מחממים תנור לטמפרטורה של 240 מעלות.

4

מחלקים את הבצק לחמישה כדורים ומרדדים כל אחד בעזרת מערוך על גבי משטח עבודה מקומח.

5

מניחים מהתערובת במרכז כל כדור בצק, מקפלים את הבצק מעל הגבינה לחצי סהר ומהדקים היטב בעזרת האצבעות. משטחים מעט ובעדינות בעזרת מערוך ומברישים במעט שמן זית.

6

מסדרים את המאפים על גבי תבנית עם נייר אפייה ואופים כ-5 דקות עד להזהבה.

ניוזלטר ששווה לטעום.

מתכונים מיוחדים, טעמים חדשים ומבצעים מדהימים.
אם לא תירשמו איך תדעו?

אנא הזינו שם מלא
אנא הזינו כתובת אימייל

אני מאשר/ת שימוש במידע לצורך יצירת קשר ומתן מענה לפנייתי ושמירתו במאגר מידע בהתאם למדיניות הפרטיות, ידוע לי שאיני חייב/ת למסור את המידע לפי חוק אך לא אוכל לקבל את השירות המבוקש ללא מסירת המידע.

שדה חובה
תודה, פרטייך התקבלו בהצלחה.
Loading...