פונדו של חורף – לחם כפרי במילוי גבינת עיזים, גרנה פדנו ושום

שילוב של מגוון גבינות הופך לחם שום מעולמות הרטרו של שנות ה-80 לתענוג חורפי מושחת במיוחד.
בפונדו הזה הלחם עצמו הוא כלי הגשה אכיל
כיכר לחם אחת | קל | 35 דקות

מאת: שפית מאיה דרין
הפקה: השולחן
צלם: דן לב
סטייליסטית: נעמה רן

מרכיבים

  • גבינת מה עז 9% או 20% של משק צוריאל
  • 100 גרם גילופי גרנה פדנו של משק צוריאל
  • 10 פרוסות של מוצרלה קשה (כ- 150 גרם)
  • 1 כיכר לחם עגולה
  • 100 גרם חמאה רכה מאוד אך לא מומסת
  • 2 כפות ממרח פסטו פטרוזיליה
  • 3 שיני שום כתושות

אופן ההכנה

1

מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.

2

חותכים לחם לאורך, לא עד הסוף, בעזרת סכין מסור חדה במרווחים של כ-3 ס"מ.

חותכים את הלחם באותו אופן גם לרוחב.

משאירים את הבסיס שלם כך שהקוביות נשארות מחוברות.

3

מערבבים בקערה חמאה, פסטו ושום לתערובת אחידה.

4

מורחים את חריצי הלחם בנדיבות בתערובת החמאה וממלאים בגבינות.

עוטפים את הלחם בנייר אפייה, עוטפים שוב ברדיד אלומיניום ומהדקים היטב.

5

אופים כחצי שעה להשחמה יפה, עד שהגבינות נמסות. מגישים מיד.

ניוזלטר ששווה לטעום.

מתכונים מיוחדים, טעמים חדשים ומבצעים מדהימים.
אם לא תירשמו איך תדעו?

אנא הזינו שם מלא
אנא הזינו כתובת אימייל

אני מאשר/ת שימוש במידע לצורך יצירת קשר ומתן מענה לפנייתי ושמירתו במאגר מידע בהתאם למדיניות הפרטיות, ידוע לי שאיני חייב/ת למסור את המידע לפי חוק אך לא אוכל לקבל את השירות המבוקש ללא מסירת המידע.

שדה חובה
תודה, פרטייך התקבלו בהצלחה.
Loading...
צ'אט עם נציג