פיצטות גבינת עיזים וירקות

במקום רוטב עגבניות מורחים את הבצק בגבינת עיזים ומעליה פרוסות דקות של ירקות: זוקיני, בצל, פלפל או סלק.

חומרים ל-20-25 פיצטות

לבצק

  • חצי קילו קמח
  • 1 כף שמרים יבשים
  • 1 כף סוכר
  • 300 מ״ל מים
  • 2 כפות שמן זית
  • 1 כף מלח

לטופינג

  • 1 גבינת עיזים למריחה משק צוריאל
  • ירקות פרוסים–פלפלים, זוקיני, בצל, סלק, אספרגוס או פרחי ברוקולי
  • מה עז פרוסה משק צוריאל

אופן ההכנה

1

מכינים את הבצק: מערבלים את הקמח עם שמרים, סוכר ומים, במיקסר עם וו לישה, כשמתחיל להתגבש בצק מוסיפים שמן זית ומלח ולשים עוד 8 דקות, עד שמתקבל בצק רך ודביק למדי. מכסים ומתפיחים שעה לפחות

2

מחממים תנור ל-220 מעלות

3

מחלקים לכדורים בגודל משמש ומרדדים כל אחד מהם לפיצטה

4

מורחים עליהם גבינת עיזים, מסדרים פרוסות ירק ואופים 12-15 דקות עד להזהבה

ניוזלטר ששווה לטעום.

מתכונים מיוחדים, טעמים חדשים ומבצעים מדהימים.
אם לא תירשמו איך תדעו?

אנא הזינו שם מלא
אנא הזינו כתובת אימייל

אני מאשר/ת שימוש במידע לצורך יצירת קשר ומתן מענה לפנייתי ושמירתו במאגר מידע בהתאם למדיניות הפרטיות, ידוע לי שאיני חייב/ת למסור את המידע לפי חוק אך לא אוכל לקבל את השירות המבוקש ללא מסירת המידע.

שדה חובה
תודה, פרטייך התקבלו בהצלחה.
Loading...