קסדייה עם גבינת שמנת

מאת: שף ברק חי חורש והמחלקה הקולינארית
צילום: בועז לביא ושחק פז
סטיילינג: ענת לבל

מרכיבים

2 טורטיות בקוטר 16 ס''מ

4 כפות גבינת שמנת עם זיתים 25% משק צוריאל

2 יחידות פלפל שיפקה – פרוסים לטבעות דקות (מסוננות מנוזלים)

חופן קטן עלי כוסברה שטופים

כף שמן זית

אופן ההכנה

1

מורחים 2 כפות גבינת שמנת עם זיתים על גבי כל טורטייה, מפזרים מעל אחת את פרוסות פלפל שיפקה ואת עלי הכוסברה וסוגרים מעל בעזרת הטורטייה השנייה.

2

מחממים מחבת נון-סטיק עם כף שמן זית לחום בינוני-גבוה וצולים את הטורטייה למשך 2-3 דקות מכל צד להשחמה.

3

מוציאים את הטורטייה, חתוכים למשולשים ומגישים.

ניוזלטר ששווה לטעום.

מתכונים מיוחדים, טעמים חדשים ומבצעים מדהימים.
אם לא תירשמו איך תדעו?

אנא הזינו שם מלא
אנא הזינו כתובת אימייל

אני מאשר/ת שימוש במידע לצורך יצירת קשר ומתן מענה לפנייתי ושמירתו במאגר מידע בהתאם למדיניות הפרטיות, ידוע לי שאיני חייב/ת למסור את המידע לפי חוק אך לא אוכל לקבל את השירות המבוקש ללא מסירת המידע.

שדה חובה
תודה, פרטייך התקבלו בהצלחה.
Loading...