קסדייה עם גבינת שמנת

מאת: שף ברק חי חורש והמחלקה הקולינארית
צילום: בועז לביא ושחק פז
סטיילינג: ענת לבל

מרכיבים

2 טורטיות בקוטר 16 ס''מ

4 כפות גבינת שמנת עם זיתים 25% משק צוריאל

2 יחידות פלפל שיפקה – פרוסים לטבעות דקות (מסוננות מנוזלים)

חופן קטן עלי כוסברה שטופים

כף שמן זית

אופן ההכנה

1

מורחים 2 כפות גבינת שמנת עם זיתים על גבי כל טורטייה, מפזרים מעל אחת את פרוסות פלפל שיפקה ואת עלי הכוסברה וסוגרים מעל בעזרת הטורטייה השנייה.

2

מחממים מחבת נון-סטיק עם כף שמן זית לחום בינוני-גבוה וצולים את הטורטייה למשך 2-3 דקות מכל צד להשחמה.

3

מוציאים את הטורטייה, חתוכים למשולשים ומגישים.

ניוזלטר ששווה לטעום.

מתכונים מיוחדים, טעמים חדשים ומבצעים מדהימים.
אם לא תירשמו איך תדעו?

אנא הזינו שם מלא
אנא הזינו כתובת אימייל

אני מאשר שימוש במידע לצורך הפעילות המסחרית של קבוצת החברה המרכזית לייצור משקאות בע"מ ושמירתו במאגר מידע בהתאם למדיניות הפרטיות; ידוע לי שאיני חייב למסור את המידע לפי חוק אך לא ניתן להשתתף בפעילות ללא מסירת המידע.

שדה חובה
תודה, פרטייך התקבלו בהצלחה.
Loading...