שקשוקה אדומה פיקנטית

מאת: שף ברק חי חורש והמחלקה הקולינרית

מרכיבים

  • בצל לבן קטן קלוף וקצוץ
  • 2 שיני שום קלופות וקצוצות
  • חצי גמבה אדומה שטופה וחתוכה לקוביות קטנות
  • חצי פלפל ירוק חריף טרי קצוץ
  • כף שמן זית
  • כפית פפריקה מתוקה
  • כפית פפריקה חריפה
  • כפית כמון טחון
  • 2 כפות רסק עגבניות
  • 100 גרם עגבניות מרוסקות
  • מלח ופלפל שחור גרוס
  • 2 ביצים
  • 30 גרם גבינת מה-עז 20% של משק צוריאל פרוסה לטבעות
  • 25 גרם בולגרית קלאסית 5% של משק צוריאל מגוררת

אופן ההכנה

1

מחממים מחבת קטנה עם שמן זית, מוסיפים את הבצל, השום, הגמבה והפלפל החריף ומטגנים יחד למשך כחמש דקות בחום בינוני-גבוה.

2

מוסיפים את התבלינים (פפריקה מתוקה, פפריקה חריפה וכמון טחון), מטגנים קלות, שופכים את העגבניות המרוסקות והרסק.

3

מבשלים על להבה נמוכה למשך כ- 10 דקות ומתבלים במלח ופלפל שחור גרוס.

4

מפזרים את הגבינות במחבת ושוברים פנימה 2 ביצים.

5

מכסים את המחבת ומבשלים למשך כ- 5 דקות על להבה נמוכה או עד שהביצים מתבשלות.

ניוזלטר ששווה לטעום.

מתכונים מיוחדים, טעמים חדשים ומבצעים מדהימים.
אם לא תירשמו איך תדעו?

אנא הזינו שם מלא
אנא הזינו כתובת אימייל

אני מאשר/ת שימוש במידע לצורך יצירת קשר ומתן מענה לפנייתי ושמירתו במאגר מידע בהתאם למדיניות הפרטיות, ידוע לי שאיני חייב/ת למסור את המידע לפי חוק אך לא אוכל לקבל את השירות המבוקש ללא מסירת המידע.

שדה חובה
תודה, פרטייך התקבלו בהצלחה.
Loading...