שקשוקה ירוקה

מאת: שף ברק חי חורש והמחלקה הקולינרית

מרכיבים

  • בצל לבן בינוני מקולף, קצוץ ומטוגן בשמן זית
  • 200 מ"ל חלב טרה 3%
  • 20 גרם חמאה טרה
  • 250 מ''ל שמנת לבישול טרה
  • 2 שיני שום קצוצות
  • 100 גרם עלי בייבי תרד קצוצים
  • 2 ביצים
  • תיבול: מלח, פלפל שחור גרוס
  • 30 גרם גבינת מה-עז 20% של משק צוריאל פרוסה לטבעות
  • 25 גרם גבינה בולגרית 5% קלאסית של משק צוריאל מגוררת

אופן ההכנה

1

מטגנים במחבת את הבצל עם החמאה, מוסיפים את החלב ומחממים.

2

מוסיפים את התרד והשום ומבשלים מעט יחד.

3

שופכים את השמנת לבישול, מתבלים ומורידים מהאש.

4

טוחנים את המסה בבלנדר עד לקבלת רוטב סמיך וחלק.

5

מחזירים למחבת את השקשוקה שטחנו ומחממים שוב, מוסיפים את הגבינות, שוברים פנימה את הביצים, מכסים ומבשלים למשך כ-5 דקות.

ניוזלטר ששווה לטעום.

מתכונים מיוחדים, טעמים חדשים ומבצעים מדהימים.
אם לא תירשמו איך תדעו?

אנא הזינו שם מלא
אנא הזינו כתובת אימייל

אני מאשר/ת שימוש במידע לצורך יצירת קשר ומתן מענה לפנייתי ושמירתו במאגר מידע בהתאם למדיניות הפרטיות, ידוע לי שאיני חייב/ת למסור את המידע לפי חוק אך לא אוכל לקבל את השירות המבוקש ללא מסירת המידע.

שדה חובה
תודה, פרטייך התקבלו בהצלחה.
Loading...