ארנצ'יני גרנה פדנו

מאת: שף ברק חי חורש והמחלקה הקולינרית של החברה המרכזית
סטיילינג: ענת לבל
צילום: בועז לביא

מרכיבים

מצרכים לאורז

  • 1/2 בצל סגול שטוף קלוף וקצוץ
  • 2 שיני שום קלופות, שטופות וקצוצות
  • 1 כוס של אורז עגול לריזוטו
  • 5 גבעולי טימין - שטופים ומופרדים מהגבעול
  • 25 גרם חמאת טרה
  • שמן זית
  • 1 כוס גבינת מגורדת גרנה פדנו משק צוריאל
  • 2.5 כוסות מים
  • מלח פלפל

למילוי

  • גבינת גרנה פדנו של משק צוריאל - חתוכה לקוביות 1/1 ס''מ

לציפוי

  • 1/2 כוס קמח- מנופה
  • 2 ביצים טרופות
  • 1 כוס פירורי לחם
  • מלח ופלפל לבן טחון
  • שמן קנולה - לטיגון

לרוטב

  • 100 גרם עגבניות מרוסקות
  • מלח ופלפל שחור גרוס
  • 2 כפות שמן זית
  • 5 עלי בזיליקום שטופים קצוצים

אופן ההכנה

1

מטגנים את הבצל והשום במחבת עם החמאה והשמן זית

2

שופכים את המים מרתיחים, מוסיפים את האורז ומערבבים.

3

מוסיפים את יתר המצרכים ומבשלים עד אשר האורז דביק ורך.

4

מוציאים לקערת ערבוב ומקררים את המסה.

5

יוצרים כדורים בגודל כדורי פינג פונג, מכניסים לתוך כל כדור קוביית גרנה פדנו ומהדקים היטב.

6

מצפים כל כדור בקמח, ביצה ופירורי לחם (רצוי ליצור ציפוי כפול רק בביצה ובפירורי לחם)

7

מחממים סיר עם שמן לטמפרטורה של 180 מעלות צלזיוס ומטגנים את הכדורים עד להזהבתם המלאה.

8

מערבבים את כל מרכיבי הרוטב בקערה ומתבלים היטב.

9

מוציאים לצלחת עם נייר סופג, מעבירים לצלחת הגשה לצד רוטב העגבניות המתובל.

מוצרים משתתפים

ניוזלטר ששווה לטעום.

מתכונים מיוחדים, טעמים חדשים ומבצעים מדהימים.
אם לא תירשמו איך תדעו?

אנא הזינו שם מלא
אנא הזינו כתובת אימייל

אני מאשר/ת שימוש במידע לצורך יצירת קשר ומתן מענה לפנייתי ושמירתו במאגר מידע בהתאם למדיניות הפרטיות, ידוע לי שאיני חייב/ת למסור את המידע לפי חוק אך לא אוכל לקבל את השירות המבוקש ללא מסירת המידע.

שדה חובה
תודה, פרטייך התקבלו בהצלחה.
Loading...