בורקס דפי אורז במילוי גבינות משק וחצילים

מאת: המתכון באדיבות פודי
צלם: שניר גואטה

מרכיבים

  • חבילת דפי אורז

מלית:

  • 500 גרם סלט חציל קלוי מוכן
  • גביע יוגורט עיזים 3.9% משק צוריאל
  • 150 גרם בולגרית קלאסית 24% משק צוריאל
  • 150 גרם צפתית קלאסית 5% משק צוריאל
  • 1 ביצה
  • 2 כפות קורנפלור
  • מעט פלפל שחור טחון
  • מעט מלח דק

ציפוי:

  • 1/4 כוס שמן זית
  • 3 כפות שומשום

אופן ההכנה

1

מחממים תנור לחום של 180 מעלות למשך כחצי שעה.

2

במקביל, מערבבים את מרכיבי המלית ומכינים קערה עם מים פושרים ולצידה מגבת.

3

משרים כל דף אורז בנפרד בקערה עם מים פושרים למשך כ-10 שניות ולאחר מכן מעבירים אותו למגבת.

4

מניחים במרכז דף האורז כף מהמלית וסוגרים את הדף כמו מעטפה. חשוב לעבוד מהר.

5

מניחים את הבורקסים מדפי האורז בתבנית מרופדת בנייר אפייה.

6

לאחר שכל הבורקסים מוכנים, מורחים עליהם שמן זית ומפזרים מעט שומשום.

7

אופים בתנור שחומם מראש עד שהבורקסים מזהיבים.

ניוזלטר ששווה לטעום.

מתכונים מיוחדים, טעמים חדשים ומבצעים מדהימים.
אם לא תירשמו איך תדעו?

אנא הזינו שם מלא
אנא הזינו כתובת אימייל

אני מאשר/ת שימוש במידע לצורך יצירת קשר ומתן מענה לפנייתי ושמירתו במאגר מידע בהתאם למדיניות הפרטיות, ידוע לי שאיני חייב/ת למסור את המידע לפי חוק אך לא אוכל לקבל את השירות המבוקש ללא מסירת המידע.

שדה חובה
תודה, פרטייך התקבלו בהצלחה.
Loading...