חצ'פורי גבינות משק

מאת: שרית נובק

מרכיבים

לבצק

  • 500 גרם (½3 כוסות) קמח
  • 8 גרם (1 כף) שמרים יבשים
  • 1 כפית סוכר
  • 1 כף מלח
  • 300 מ"ל (¼1 כוסות) מים
  • 3 כפות שמן זית

למילוי

  • 250 גרם לאבנה עיזים משק צוריאל
  • 100 גרם פטה עיזים מעודנת 5%
  • 100 גרם גבינת גרנה פדנו משק צוריאל
  • 1 ביצה
  • חצי כוס תרד קצוץ

לתוספת

  • עגבניות שרי
  • ענפי טימין

אופן ההכנה

1

מכניסים לקערת מיקסר עם וו לישה קמח ושמרים ומערבבים. מוסיפים סוכר ומערבבים. מוסיפים את שאר מרכיבי הבצק ולשים עם וו לישה למשך כ- 8-10 דקות לקבלת בצק חלק.

2

מעבירים להתפחה במקום חמים למשך כשעה או עד להכפלת נפח הבצק.

3

מחממים תנור ל-170 מעלות.

4

מחלקים את הבצק ל- 3 כדורים ומניחים לתפיחה נוספת למשך 10 דקות נוספות.

5

מערבבים יחד את כל מרכיבי למילוי עד לקבלת תערובת אחידה.

6

מרדדים את הבצק לצורה אובלית בעובי של כחצי ס"מ ואורך של כ- 20 ס"מ

7

מגלגלים את השוליים פנימה, כאשר מנסים ליצור צורה של סירה ואת הקצוות מהדקים היטב.

8

ממלאים בגבינות את מרכז סירות הבצק. מניחים עגבניות שרי שלמות מעל ומעט טימין.

9

מברישים את השוליים בביצה טרופה, מכניסים לתנור ואופים כ-30 דקות.

ניוזלטר ששווה לטעום.

מתכונים מיוחדים, טעמים חדשים ומבצעים מדהימים.
אם לא תירשמו איך תדעו?

אנא הזינו שם מלא
אנא הזינו כתובת אימייל

אני מאשר/ת שימוש במידע לצורך יצירת קשר ומתן מענה לפנייתי ושמירתו במאגר מידע בהתאם למדיניות הפרטיות, ידוע לי שאיני חייב/ת למסור את המידע לפי חוק אך לא אוכל לקבל את השירות המבוקש ללא מסירת המידע.

שדה חובה
תודה, פרטייך התקבלו בהצלחה.
Loading...