כופתאות "נודי" תרד וחמאת מרווה

נודי הן כופתאות גבינה ותרד איטלקיות מעין רביולי ללא מעטפת בצק.
זו מנה ראשונה חורפית, מנחמת וקלה להכנה, שמגישים עם רוטב קלאסי עדין של חמאת מרווה ארומטית ושפע גרנה פדנו
4 מנות | קל | 20 דקות

מאת: שפית מאיה דרין
הפקה: השולחן
צלם: דן לב
סטייליסטית: נעמה רן

מרכיבים

  • 250 גרם גבינת תבור 5% של משק צוריאל
  • 125 גרם גבינת גרנה פדנו מגורדת של משק צוריאל
  • 2 כפות שמן זית
  • 500 גרם עלי תרד טריים ונקיים
  • 1 חלמון
  • קורט אגוז מוסקט מגורר
  • 5 כפות גדושות קמח (עדיף קמח פיצה)
  • 1/2 כוס סולת
  • מלח ופלפל שחור גרוס לפי הטעם

להגשה:

  • 100 גרם חמאה
  • חופן עלי מרווה טריים
  • מיץ מ-1/2 לימון
  • גבינת גרנה פדנו מגורדת של משק צוריאל לפי הטעם

אופן ההכנה

1

מחממים שמן זית במחבת ומקפיצים עלי תרד כמה שניות בלבד, עד שהם מתחילים להתכווץ. מצננים.

2

מערבבים בקערה גבינת תבור, חלמון, אגוז מוסקט, גרנה פדנו, קמח וסולת לתערובת אחידה.

מוסיפים את התרד, מתבלים במלח ופלפל ומערבבים.

3

מחלקים את הבצק ל-30 חתיכות שוות ויוצרים כופתאות מוארכות.

4

מביאים לרתיחה מים מומלחים בסיר גדול ורחב שוליים, מנמיכים את הלהבה ומבשלים חצי מכמות הכופתאות 3 דקות, עד שהן מתחילות לצוף.

מסננים אותן בעזרת כף מחוררת לקערה ומבשלים את יתר הכופתאות. מסננים.

5

מחממים חמאה במחבת, מוסיפים עלי מרווה ומיץ לימון, מערבבים ומבשלים כדקה.

6

יוצקים את הרוטב על הכופתאות, מפזרים גבינה ומגישים.

ניוזלטר ששווה לטעום.

מתכונים מיוחדים, טעמים חדשים ומבצעים מדהימים.
אם לא תירשמו איך תדעו?

אנא הזינו שם מלא
אנא הזינו כתובת אימייל

אני מאשר/ת שימוש במידע לצורך יצירת קשר ומתן מענה לפנייתי ושמירתו במאגר מידע בהתאם למדיניות הפרטיות, ידוע לי שאיני חייב/ת למסור את המידע לפי חוק אך לא אוכל לקבל את השירות המבוקש ללא מסירת המידע.

שדה חובה
תודה, פרטייך התקבלו בהצלחה.
Loading...
צ'אט עם נציג