לביבות כרובית אפויות עם גבינה בולגרית

אפשר להחליף מחצית מכמות פירורי הלחם שבמתכון בכוס אחת של קינואה מבושלת או בורגול שהושרה במים עד לריכוך.

30 לביבות
קל
שעה

מרכיבים

החומרים

  • 1 כרובית מחולקת לפרחים
  • 200 גרם גבינה בולגרית 24% מפוררת
  • 3 ביצים
  • 4 כפות עירית קצוצה
  • 1/2 כוס פירורי לחם
  • 1 כפית קליפת לימון מגוררת
  • מעט מלח ושפע פלפל שחור גרוס

לציפוי

  • 1/2 כוס פירורי לחם
  • 2 כפות שמן זית

אופן ההכנה

1

מבשלים את פרחי הכרובית במים רותחים 10-5 עד שהם מתרככים. מסננים ומייבשים.

2

מועכים את פרחי הכרובית במזלג. מוסיפים גבינה בולגרית, ביצים, עירית, פירורי לחם, קליפת לימון, מלח ופלפל, מערבבים היטב ומעבירים למקרר לחצי שעה עד להתייצבות.

3

מחממים תנור ל-200 מעלות.

4

יוצרים מהתערובת לביבות עגולות, טובלים בפירורי לחם, מברישים בשמן זית ומניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה. אופים כ-15 דקות עד שהלביבות מזהיבות. לחלופין: מחממים שמן בגובה 2 ס״מ במחב

מוצרים משתתפים

ניוזלטר ששווה לטעום.

מתכונים מיוחדים, טעמים חדשים ומבצעים מדהימים.
אם לא תירשמו איך תדעו?

אנא הזינו שם מלא
אנא הזינו כתובת אימייל

אני מאשר/ת שימוש במידע לצורך יצירת קשר ומתן מענה לפנייתי ושמירתו במאגר מידע בהתאם למדיניות הפרטיות, ידוע לי שאיני חייב/ת למסור את המידע לפי חוק אך לא אוכל לקבל את השירות המבוקש ללא מסירת המידע.

שדה חובה
תודה, פרטייך התקבלו בהצלחה.
Loading...