לביבות קישואים וגבינות משק

מאת: סתיוי'ס - סתיו סעדון

מרכיבים:

  • 4 קישואים
  • 1 תפוח אדמה
  • 1 בצל
  • 150 גרם גבינת תבור
  • 100 גרם גבינת גרנה פדנו
  • חופן עלי נענע קצוצים
  • גרידה מלימון אחד
  • כוס קמח
  • כפית מלח
  • כפית פלפל שחור

אופן ההכנה

1

בקערה אחת מגרדים בפומפיה את הקישואים, תפוח האדמה והבצל.

2

סוחטים היטב היטב את כל הירקות. הם מוציאים המון נוזלים, ולכן חשוב לסחוט אותם היטב כדי שהלביבות לא יתפרקו בטיגון.

3

מוסיפים את יתרת המצרכים לקערהומערבבים הכל עד לקבלת בלילה אחידה.

4

במחבת רחבה מטגנים שמן חצי עמוק.

5

בעזרת שתי כפות מניחים בשמן חצי כף מהבלילה עד שתתקבל לביבה דקיקה.

מטגנים עד להשחמה.

6

מגישים לצד שמנת חמוצה מעורבבת עם מעט נענע קצוצה.

 

מוצרים משתתפים

ניוזלטר ששווה לטעום.

מתכונים מיוחדים, טעמים חדשים ומבצעים מדהימים.
אם לא תירשמו איך תדעו?

אנא הזינו שם מלא
אנא הזינו כתובת אימייל

אני מאשר/ת שימוש במידע לצורך יצירת קשר ומתן מענה לפנייתי ושמירתו במאגר מידע בהתאם למדיניות הפרטיות, ידוע לי שאיני חייב/ת למסור את המידע לפי חוק אך לא אוכל לקבל את השירות המבוקש ללא מסירת המידע.

שדה חובה
תודה, פרטייך התקבלו בהצלחה.
Loading...
צ'אט עם נציג