מאפה פסטה עם גבינת קרם שמנת עיזים

מאת: שרית נובק

מרכיבים

מרכיבים

  • 500 גרם פסטה, מבושלת במים לפי הוראות היצרן
  • 2 ביצים
  • 250 גרם גבינת קרם שמנת עיזים 5%
  • 150 גרם מוצרלה מגורדת
  • 50 גרם גרנה פדנו מגורדת
  • 2 כפות שמן זית
  • מלח ופלפל

לציפוי

  • 2 כפות גרנה פדנו מגורדת

אופן ההכנה

1

מחממים תנור ל-180 מעלות ומשמנים תבנית אפיה.

2

מבשלים את הפסטה בסיר עם מי מלח רותחים, לפי הוראות היצרן

3

מערבבים היטב ביחד גבינת קרם שמנת עיזים, מוצרלה, גרנה פדנו, ביצים ושמן זית. מוסיפים את הפסטה, מתבלים במלח ופלפל ומערבבים היטב.

4

מעבירים לתבנית, מגרדים מעל גרנה פדנו, מכניסים לתנור ואופים 35-45 דקות עד שהמאפה מזהיב ומתייצב.

ניוזלטר ששווה לטעום.

מתכונים מיוחדים, טעמים חדשים ומבצעים מדהימים.
אם לא תירשמו איך תדעו?

אנא הזינו שם מלא
אנא הזינו כתובת אימייל

אני מאשר/ת שימוש במידע לצורך יצירת קשר ומתן מענה לפנייתי ושמירתו במאגר מידע בהתאם למדיניות הפרטיות, ידוע לי שאיני חייב/ת למסור את המידע לפי חוק אך לא אוכל לקבל את השירות המבוקש ללא מסירת המידע.

שדה חובה
תודה, פרטייך התקבלו בהצלחה.
Loading...