ניוקי ברוטב שמנת גרנה פדנו

מאת: שף ברק חי חורש והמחלקה הקולינרית של החברה המרכזית
סטיילינג: ענת לבל
צילום: בועז לביא ושחק פז

מרכיבים

  • חבילת ניוקי (קנוי)
  • 25 גרם חמאת טרה
  • כף שמן זית
  • חצי כפית עלי טימין טרי שטופים ומופרדים מן הגבעול
  • מלח ופלפל שחור גרוס
  • 200 מ''ל שמנת מתוקה 38% טרה
  • חבילת ערמונים קלופים פרוסים לפרוסות דקות
  • 50 גרם גבינת גרנה פדנו של משק צוריאל מגורדת דק
  • קורט צ'ילי שאטה גרוס
  • להגשה: כף גבינת מגורדת גרנה פדנו של משק צוריאל

אופן ההכנה

1

מחממים מחבת חמאה ושמן זית על להבה בינונית ומטגנים את הניוקי למשך כ-8 דקות עד שהם מזהיבים.

2

מוציאים את הניוקי לצלחת.

3

מוסיפים פנימה את הטימין, השמנת המתוקה, ערמונים ומבשלים על להבה נמוכה עד שהרוטב מתחיל להסמיך.

4

מוסיפים מחצית מגבינת הגרנה פדנו, את הניוקי, מערבבים ומתבלים במלח, פלפל שחור גרוס וצ'ילי שאטה גרוס.

5

מעבירים לצלחת הגשה ומפזרים מעל את יתרת גבינת הגרנה פדנו המגורדת.

מוצרים משתתפים

ניוזלטר ששווה לטעום.

מתכונים מיוחדים, טעמים חדשים ומבצעים מדהימים.
אם לא תירשמו איך תדעו?

אנא הזינו שם מלא
אנא הזינו כתובת אימייל

אני מאשר/ת שימוש במידע לצורך יצירת קשר ומתן מענה לפנייתי ושמירתו במאגר מידע בהתאם למדיניות הפרטיות, ידוע לי שאיני חייב/ת למסור את המידע לפי חוק אך לא אוכל לקבל את השירות המבוקש ללא מסירת המידע.

שדה חובה
תודה, פרטייך התקבלו בהצלחה.
Loading...