סטייק כרוב צלוי בגריל עם גבינה בולגרית

סטייק כרוב כבר מזמן הפך ללהיט אצל השפים הגדולים בארץ.
הקרוטונים והגבינה הבולגרית הם תבלין שמוסיף לו קרנצ'יות נעימה, מליחות וטעמים ים תיכוניים
8 מנות | קל | 25 דקות

מאת: שפית מאיה דרין
הפקה: השולחן
צלם: דן לב
סטייליסטית: נעמה רן

מרכיבים

  • 1 כרוב לבן פרוס לפרוסות בעובי 2-3 ס"מ
  • שמן זית לפי הצורך
  • מלח ים אטלנטי ופלפל שחור גרוס לפי הטעם
  • 1 כף זרעי כוסברה גרוסים
  • קורט פלפל צ'ילי יבש
  • 3-4 גבעולי תימין
  • 3-4 עלי מרווה
  • 2 גבעולי אורגנו
  • 2 פרוסות לחם כפרי קרועות לחתיכות קטנות

להגשה:

  • 200 גרם גבינת בולגרית 5% של משק צוריאל
  • חופן עלי כוסברה טריים

אופן ההכנה

1

מחממים תנור ל-200 מעלות ומרפדים תבנית תנור בנייר אפייה.

2

מושחים פרוסות כרוב בשמן זית ומעבירים לתבנית.

מפזרים מעל מלח, פלפל, תבלינים ועשבי תיבול, מכסים את התבנית בנייר אפייה ומעליו רדיד אלומיניום ואופים כ-12 דקות, עד שהכרוב מתרכך.

 

3

מסירים את נייר האפייה ורדיד האלומיניום, מוסיפים חתיכות לחם, מזלפים שמן זית וצולים כ-10 דקות נוספות להשחמה.

4

מפזרים מעל גבינה ועלי כוסברה ומגישים.

מוצרים משתתפים

ניוזלטר ששווה לטעום.

מתכונים מיוחדים, טעמים חדשים ומבצעים מדהימים.
אם לא תירשמו איך תדעו?

אנא הזינו שם מלא
אנא הזינו כתובת אימייל

אני מאשר/ת שימוש במידע לצורך יצירת קשר ומתן מענה לפנייתי ושמירתו במאגר מידע בהתאם למדיניות הפרטיות, ידוע לי שאיני חייב/ת למסור את המידע לפי חוק אך לא אוכל לקבל את השירות המבוקש ללא מסירת המידע.

שדה חובה
תודה, פרטייך התקבלו בהצלחה.
Loading...
צ'אט עם נציג