סלט גבינת חלומי עם עלי רוקט וענבים

מאת: שף אבי ביטון

מרכיבים

  • 4 פרוסות חלומי של משק צוריאל בעובי 1 ס"מ
  • 400 גרם עלי רוקט – שטופים, מיובשים וקרועים לחתיכות גסות
  • 4 כפות פקאנים קלופים וקלויים
  • 1 פלפל צ׳ילי אדום טרי שטוף ופרוס דק
  • אשכול בינוני של ענבים שטופים וחצויים
  • מיץ מלימון אחד
  • 4 כפות שמן זית
  • מלח גס
  • 3 כפות דבש
  • 3 כפות שמן זית

אופן ההכנה

1

מערבבים את כל מרכיבי הסלט בקערה למעט גבינת החלומי והדבש.

2

מעבירים את הסלט לצלחת הגשה.

3

מטגנים במחבת עם מעט שמן זית את פרוסות החלומי עד להשחמה משני הצדדים ומניחים על גבי הסלט.

4

מזלפים מעט דבש על גבינת החלומי ומגישים.

מוצרים משתתפים

ניוזלטר ששווה לטעום.

מתכונים מיוחדים, טעמים חדשים ומבצעים מדהימים.
אם לא תירשמו איך תדעו?

אנא הזינו שם מלא
אנא הזינו כתובת אימייל

אני מאשר/ת שימוש במידע לצורך יצירת קשר ומתן מענה לפנייתי ושמירתו במאגר מידע בהתאם למדיניות הפרטיות, ידוע לי שאיני חייב/ת למסור את המידע לפי חוק אך לא אוכל לקבל את השירות המבוקש ללא מסירת המידע.

שדה חובה
תודה, פרטייך התקבלו בהצלחה.
Loading...