סלט פסטה עםנ גבינה צפתית מעודנת, עשבי תיבול וסומק

הפסטה היא כמו קנבס לצייר, כל תערובת טעימה שתוסיפו לה, היא תקבל בברכה. כאן צפתית ועשבי תיבול

6 מנות
קל מאוד
7 דקות

מרכיבים

  • 1 חבילת פסטה קצרה
  • 2 כפות שמן זית
  • 1 חבילת גבינה צפתית מעודנת פרוסה למשולשים דקים
  • 3 כוסות תערובת עשבי תיבול קצוצים (פטרוזיליה, כוסברה, נענע ובזיליקום)
  • 2 גבעולי בצל ירוק קצוצים

לרוטב

  • 4 כפות שמן זית
  • 1 לימון
  • 1 שן שום כתושה
  • 1 כפית סומק
  • מלח ופלפל שחור גרוס

אופן ההכנה

1

מבשלים את הפסטה בסיר גדול עם מי מלח לפי הוראות היצרן. מסננים, מצננים בקערה ומערבבים עם 2 כפות שמן זית

2

מוסיפים לפסטה הצוננת את הגבינה הצפתית, עשבי התיבול, הבצל הירוק ומערבבים

3

מגררים את קליפת הלימון וסוחטים את המיץ שלו, מערבבים עם יתר חומרי הרוטב, יוצקים על הסלט ומגישים

מוצרים משתתפים

ניוזלטר ששווה לטעום.

מתכונים מיוחדים, טעמים חדשים ומבצעים מדהימים.
אם לא תירשמו איך תדעו?

אנא הזינו שם מלא
אנא הזינו כתובת אימייל

אני מאשר/ת שימוש במידע לצורך יצירת קשר ומתן מענה לפנייתי ושמירתו במאגר מידע בהתאם למדיניות הפרטיות, ידוע לי שאיני חייב/ת למסור את המידע לפי חוק אך לא אוכל לקבל את השירות המבוקש ללא מסירת המידע.

שדה חובה
תודה, פרטייך התקבלו בהצלחה.
Loading...