פטה עיזים צלויה בתנור עם כתר לחמניות שום

מאת: שרית נובק

מרכיבים

מרכיבים לבצק

  • 500 גרם קמח
  • 8 גרם שמרים
  • כף סוכר
  • כף מלח
  • 3 כפות שמן זית
  • כוס מים

מרכיבים נוספים

  • פטה עיזים מעודנת 5% משק צוריאל
  • עגבניות שרי
  • 2 כפות שמן זית

להברשה

  • 1/3 כוס שמן זית
  • 3 שיני שום כתושות
  • 2 כפות בזיליקום קצוץ

אופן ההכנה

1

מכניסים לקערת מיקסר עם וו לישה קמח ושמרים ומערבבים. מוסיפים סוכר ומערבבים. מוסיפים את שאר מרכיבי הבצק ולשים עם וו לישה למשך כ- 8-10 דקות עד לקבלת בצק חלק.

2

מעבירים להתפחה במקום חמים למשך כשעה או עד להכפלת נפח הבצק.

3

מחממים תנור ל-170 מעלות.

4

מחלקים את הבצק ל-15 כדורים.

5

מניחים את כדורי הבצק מסביב לתבנית, מניחים במרכז קוביית פטה, וברווח שביניהם מפזרים עגבניות שרי ומזלפים מעט שמן זית.

6

מערבבים ביחד שמן זית עם שום ובזיליקום ומברישים את כדורי הבצק.
מכניסים לתנור ואופים למשך 25-30 דקות.

7

בסיום האפייה עם צאת המאפים מהתנור מברישים מלמעלה עוד מעט שמן זית מתובל בשום ובזיליקום.

מוצרים משתתפים

ניוזלטר ששווה לטעום.

מתכונים מיוחדים, טעמים חדשים ומבצעים מדהימים.
אם לא תירשמו איך תדעו?

אנא הזינו שם מלא
אנא הזינו כתובת אימייל

אני מאשר/ת שימוש במידע לצורך יצירת קשר ומתן מענה לפנייתי ושמירתו במאגר מידע בהתאם למדיניות הפרטיות, ידוע לי שאיני חייב/ת למסור את המידע לפי חוק אך לא אוכל לקבל את השירות המבוקש ללא מסירת המידע.

שדה חובה
תודה, פרטייך התקבלו בהצלחה.
Loading...