פטוצ׳יני ברוקולי ועגבניות עם גבינה בולגרית

אל תתנו לפסטה לחכות לרוטב. מעבירים אותה אל הרוטב היישר מסיר הבישול עם מעט ממי הבישול כדי שהרוטב יתחבר אליה היטב.

4 מנות
קל
חצי שעה

מרכיבים

  • 13 שיני שום קצוצות
  • 1/2 פלפל צ׳ילי קצוץ
  • כ-20 עגבניות שרי צבעוניות
  • 350 גרם פרחי ברוקולי או ברוקומיני
  • מלח
  • חבילה (500 גרם) פטוצ׳יני או פפרדלה
  • 4 כפות שמן זית
  • 150 גרם גבינה בולגרית 5% מפוררת גס
  • חופן עלי טרגון ו/או בזיליקום

אופן ההכנה

1

מרתיחים מים עם שפע מלח בסיר פסטה. חולטים את פרחי הברוקולי כ-2 דקות ומעבירים מיד למי קרח. מסננים. משאירים את הסיר עם המים הרותחים על האש

2

מחממים שמן זית במחבת רחבה ומקפיצים שום כדקה. מוסיפים פלפל צ'ילי ועגבניות שרי עד שהן משחימות מעט. מוסיפים ברוקולי, מתבלים במלח ומערבבים

3

במקביל מבשלים את הפטוצ׳יני לפי הוראות היצרן

4

מעבירים את הפטוצ׳יני למחבת עם 1/4 כוס ממי הבישול, גבינה בולגרית וטרגון ו/או בזיליקום, מערבבים ומגישים מיד

מוצרים משתתפים

ניוזלטר ששווה לטעום.

מתכונים מיוחדים, טעמים חדשים ומבצעים מדהימים.
אם לא תירשמו איך תדעו?

אנא הזינו שם מלא
אנא הזינו כתובת אימייל

אני מאשר/ת שימוש במידע לצורך יצירת קשר ומתן מענה לפנייתי ושמירתו במאגר מידע בהתאם למדיניות הפרטיות, ידוע לי שאיני חייב/ת למסור את המידע לפי חוק אך לא אוכל לקבל את השירות המבוקש ללא מסירת המידע.

שדה חובה
תודה, פרטייך התקבלו בהצלחה.
Loading...