פיצה נפוליטנה וגרנה פדנו

2 פיצות

מאת: שף ברק חי חורש והמחלקה הקולינרית של החברה המרכזית
סטיילינג: ענת לבל
צילום: בועז לביא ושחק פז

מרכיבים

מצרכים לבצק

  • 500 גרם קמח לפיצה
  • 1 כף שמרים
  • 1 כף סוכר
  • 1 כפית מלח
  • 300 מ"ל מים
  • 100 גרם גבינת גרנה פדנו משק צוריאל מגורדת
  • 1/4 כוס שמן קנולה

להרכבה

  • 4 כפות רוטב עגבניות לפיצה
  • 120 גרם מוצרלה נעם (גוש מהמעדנייה) חתוכה לקוביות בינוניות 2X2 ס''מ.
  • 100 גרם גבינת גרנה פדנו משק צוריאל מגולפת לתלתלים בעזרת קולפן

להגשה

  • 2 חופנים של עלי רוקט שטופים
  • מעט שמן זית לזילוף

אופן ההכנה

1

בצק:

  • מניחים בקערת מיקסר עם וו לישה את הקמח השמרים והסוכר מערבבים מעט יחד ומוסיפים את המים השמן, גבינת הגרנה פדנו ולבסוף את המלח.
  • לשים את הכול יחד עד לקבלת בצק אחיד וחלק.
  • מתפיחים את הבצק עד להכפלת הנפח.
  • מוצאים למשטח עבודה, מחלקים לשני כדורים ומתפיחים פעם נוספת כ 15 דקות.
  • פותחים את הבצק ומניחים על תבנית עם נייר אפייה למנוחה נוספת של 5 דקות.
2

להכנה הפיצה:

  • מורחים על הבצק 2 כפות מרוטב העגבניות לפיצה.
  • מפזרים מחצית מכמות המוצרלה על כל פיצה.
  • מכניסים לתנור שחומם מראש ל 220 מעלות צלזיוס עד לאפיית הבצק ולהזהבה קלה של הגבינות. 
  • מוציאים מהתנור, מפזרים חופן עלי רוקט, בוזקים מעל מעט שמן זית, מפזרים מחצית מכמות תלתלי גבינת הגרנה פדנו ומגישים את הפיצה.

מוצרים משתתפים

ניוזלטר ששווה לטעום.

מתכונים מיוחדים, טעמים חדשים ומבצעים מדהימים.
אם לא תירשמו איך תדעו?

אנא הזינו שם מלא
אנא הזינו כתובת אימייל

אני מאשר/ת שימוש במידע לצורך יצירת קשר ומתן מענה לפנייתי ושמירתו במאגר מידע בהתאם למדיניות הפרטיות, ידוע לי שאיני חייב/ת למסור את המידע לפי חוק אך לא אוכל לקבל את השירות המבוקש ללא מסירת המידע.

שדה חובה
תודה, פרטייך התקבלו בהצלחה.
Loading...