פסטת ירוקים בסיר אחד

את הפטנט הגאוני הזה של מרתה סטיוארט אפשר ליישם כמעט על כל מנת פסטה – הפסטה סופגת את טעמי הרוטב ומסמיכה אותו בתמורה. המנה זו מושלמת עם שפע ירוקים וטופינג של גבינה בולגרית וצ'ילי.
4 מנות | קל | 20 דקות

מאת: שפית מאיה דרין
הפקה: השולחן
צלם: דן לב
סטייליסטית: נעמה רן

מרכיבים

  • 250 גרם פסטה מכל סוג
  • 1 בצל סגול חתוך לרצועות דקות
  • 1 כוס פרחי ברוקולי
  • 2 זוקינים חצויים לאורך ופרוסים דק
  • 1 כוס אפונת גינה
  • חופן עלי תרד
  • 4 שיני שום פרוסות דק
  • חופן עלי בזיליקום טריים
  • חופן עלי פטרוזיליה קצוצים
  • 2 כפיות מלח
  • 1/2 כפית פלפל שחור או לפי הטעם
  • 1/3 כפית צ'ילי יבש
  • 720 מ"ל (3 כוסות) מים רותחים
  • 50 גרם חמאה חתוכה לקוביות

להגשה:

  • גבינה בולגרית מעודנת 5% של משק צוריאל
  • 1/4 כפית צ'ילי גרוס
  • עלים ירוקים טריים

אופן ההכנה

1

מסדרים יפה את כל המרכיבים, למעט מים וחמאה, בסיר גדול ומוסיפים מים רותחים. מביאים לרתיחה ומבשלים 1510 דקות, עד שהפסטה רכה. אם נשארים מים, מסננים.

מוסיפים חמאה וממשיכים לבשל תוך כדי ערבוב דקה נוספת.

2

מפוררים מעל גבינה בולגרית, מפזרים צ'ילי ועלים ירוקים ומגישים מיד.

ניוזלטר ששווה לטעום.

מתכונים מיוחדים, טעמים חדשים ומבצעים מדהימים.
אם לא תירשמו איך תדעו?

אנא הזינו שם מלא
אנא הזינו כתובת אימייל

אני מאשר/ת שימוש במידע לצורך יצירת קשר ומתן מענה לפנייתי ושמירתו במאגר מידע בהתאם למדיניות הפרטיות, ידוע לי שאיני חייב/ת למסור את המידע לפי חוק אך לא אוכל לקבל את השירות המבוקש ללא מסירת המידע.

שדה חובה
תודה, פרטייך התקבלו בהצלחה.
Loading...
צ'אט עם נציג