קאצ'ו אי פפה

מתכון ל-2 מנות

מאת: שף ברק חי חורש והמחלקה הקולינרית של החברה המרכזית
סטיילינג: ענת לבל
צילום: בועז לביא

מרכיבים

  • 250 גרם ספגטי דה-צ'קו (1/2 חבילה)
  • 100 גרם חמאה טרה
  • קורט מלח
  • 100 גרם גבינת גרנה פדנו של משק צוריאל מגורדת דק
  • 1 כף גדושה פלפלת ארבעת העונות - גרוס

אופן ההכנה

1

מבשלים את הספגטי במים מומלחים לפי הוראות היצרן

2

שומרים בסוף הבישול שליש כוס ממי בישול הספגטי

3

מניחים מחבת על להבה בינונית וממיסים את החמאה, מוסיפים את פלפלת ארבעת העונות למחבת ומטגנים מספר שניות

4

מוסיפים למחבת את מי בישול הספגטי, הגרנה פדנו המגורדת ואת הספגטי המסונן.

5

מערבבים היטב כדקה, משלימים תיבול במידת הצורך ומגישים חם.

6

המלצה : לגרד גרנה פדנו בעת ההגשה.

ניוזלטר ששווה לטעום.

מתכונים מיוחדים, טעמים חדשים ומבצעים מדהימים.
אם לא תירשמו איך תדעו?

אנא הזינו שם מלא
אנא הזינו כתובת אימייל

אני מאשר/ת שימוש במידע לצורך יצירת קשר ומתן מענה לפנייתי ושמירתו במאגר מידע בהתאם למדיניות הפרטיות, ידוע לי שאיני חייב/ת למסור את המידע לפי חוק אך לא אוכל לקבל את השירות המבוקש ללא מסירת המידע.

שדה חובה
תודה, פרטייך התקבלו בהצלחה.
Loading...