קאצ'ו אי פפה

מתכון ל-2 מנות

מאת: שף ברק חי חורש והמחלקה הקולינרית של החברה המרכזית
סטיילינג: ענת לבל
צילום: בועז לביא

מרכיבים

  • 250 גרם ספגטי דה-צ'קו (1/2 חבילה)
  • 100 גרם חמאה טרה
  • קורט מלח
  • 100 גרם גבינת גרנה פדנו של משק צוריאל מגורדת דק
  • 1 כף גדושה פלפלת ארבעת העונות - גרוס

אופן ההכנה

1

מבשלים את הספגטי במים מומלחים לפי הוראות היצרן

2

שומרים בסוף הבישול שליש כוס ממי בישול הספגטי

3

מניחים מחבת על להבה בינונית וממיסים את החמאה, מוסיפים את פלפלת ארבעת העונות למחבת ומטגנים מספר שניות

4

מוסיפים למחבת את מי בישול הספגטי, הגרנה פדנו המגורדת ואת הספגטי המסונן.

5

מערבבים היטב כדקה, משלימים תיבול במידת הצורך ומגישים חם.

6

המלצה : לגרד גרנה פדנו בעת ההגשה.

מוצרים משתתפים

ניוזלטר ששווה לטעום.

מתכונים מיוחדים, טעמים חדשים ומבצעים מדהימים.
אם לא תירשמו איך תדעו?

אנא הזינו שם מלא
אנא הזינו כתובת אימייל

אני מאשר/ת שימוש במידע לצורך יצירת קשר ומתן מענה לפנייתי ושמירתו במאגר מידע בהתאם למדיניות הפרטיות, ידוע לי שאיני חייב/ת למסור את המידע לפי חוק אך לא אוכל לקבל את השירות המבוקש ללא מסירת המידע.

שדה חובה
תודה, פרטייך התקבלו בהצלחה.
Loading...