תבשיל חומוס ברוטב עגבניות

מאת: דנה ויינר

מרכיבים

חומרים להכנת 4 מנות

  • 150 גרם בולגרית 5%
  • 3 כפות שמן זית
  • 1 בצל בינוני קצוץ דק
  • 3 שיני שום קצוצות
  • כפית פפריקה מתוקה
  • ¼ כפית פפריקה מעושנת
  • ½ כפית כמון
  • ½ כפית פלפל שחור
  • 3 כפות רסק עגבניות Mutti
  • 3 כוסות גרגירי חומוס מבושל
  • 1 כוס מים רותחים
  • 1 כפית מלח
  • חופן עלי פטרוזיליה
  • סחיטה קלה של מיץ לימון

אופן ההכנה

1

במחבת גדולה מחממים שמן זית, מוסיפים את הבצל הקצוץ ומטגנים כ 7 דקות עד להשחמה.

2

מוסיפים את השום הקצוץ ומטגנים קלות.

3

מוסיפים את התבלינים: מלח, פלפל, פפריקה וכמון ומערבבים היטב עד שעולה ניחוח התבלינים.

4

מוסיפים את הרסק ומערבבים. לאחר מכן יוצקים פנימה מים וגרגירי חומוס ומערבבים.

5

מבשלים על אש נמוכה כ- 20 דקות.

6

מניחים מעל התבשיל קוביות גדולות של גבינה בולגרית, מפזרים עלי פטרוזיליה ומבשלים כ 5-7 דקות ללא ערבוב.

7

סוחטים קלות לימון על כל התבשיל ומגישים לצד אורז או פתיתים.

מוצרים משתתפים

ניוזלטר ששווה לטעום.

מתכונים מיוחדים, טעמים חדשים ומבצעים מדהימים.
אם לא תירשמו איך תדעו?

אנא הזינו שם מלא
אנא הזינו כתובת אימייל

אני מאשר/ת שימוש במידע לצורך יצירת קשר ומתן מענה לפנייתי ושמירתו במאגר מידע בהתאם למדיניות הפרטיות, ידוע לי שאיני חייב/ת למסור את המידע לפי חוק אך לא אוכל לקבל את השירות המבוקש ללא מסירת המידע.

שדה חובה
תודה, פרטייך התקבלו בהצלחה.
Loading...