תפוחי אדמה עם תבשיל תרד ובולגרית מעודנת

החום שעולה מתבשיל התרד ממס את הגבינה והיא מתבלת את התרד בארומה מיוחדת. אפשר להשתמש במתכון גם בבולגרית 24%.

4 מנות
קל
שעה ורבע

מרכיבים

  • 6 תפוחי אדמה על קליפתם

לתבשיל תרד

  • 3 כפות שמן זית
  • 1 בצל קצוץ או 1 גבעול כרשה קצוץ
  • 250 גרם עלי תרד נקיים
  • 2 שיני שום כתושות
  • 1/2 פלפל צ׳ילי פרוס דק
  • מעט אגוז מוסקט מגורר
  • 150 גרם גבינת בולגרית מעודנת

אופן ההכנה

1

מבשלים את תפוחי האדמה במים רותחים 30-20 דקות או אופים ב-180 מעלות בתנור כשעה עד שהם מתרככים. מצננים, חוצים את תפוחי האדמה לאורכם ומניחים בכלי הגשה. מועכים מעט את החלק הפנימי ליצירת חלל למילוי

2

מכינים תבשיל תרד: מחממים שמן זית במחבת ומטגנים את הבצל כ-3 דקות עד שהוא שקוף. מוסיפים תרד, שום ופלפל צ׳ילי, מתבלים במוסקט ומערבבים עד שהתרד מאבד מנפחו. מוסיפים גבינה בולגרית ומערבבים

3

עורמים את התבשיל על תפוחי האדמה

ניוזלטר ששווה לטעום.

מתכונים מיוחדים, טעמים חדשים ומבצעים מדהימים.
אם לא תירשמו איך תדעו?

אנא הזינו שם מלא
אנא הזינו כתובת אימייל

אני מאשר/ת שימוש במידע לצורך יצירת קשר ומתן מענה לפנייתי ושמירתו במאגר מידע בהתאם למדיניות הפרטיות, ידוע לי שאיני חייב/ת למסור את המידע לפי חוק אך לא אוכל לקבל את השירות המבוקש ללא מסירת המידע.

שדה חובה
תודה, פרטייך התקבלו בהצלחה.
Loading...