בלינצ'ס עם פירות יער

את החביתיות אפשר לטגן מראש, למלא ולשמור במקרר. לפני ההגשה אפשר לחמם על מחבת עם מעט חמה או להגיש קר עם פירות יער ויוגורט עיזים.

14

מרכיבים

לבלינצ׳ס

  • 140 גרם (1 כוס) קמח
  • 300 מ״ל (כוס ורבע) חלב
  • 2 ביצים
  • 1 כף אבקת סוכר
  • קורט מלח
  • 30 גרם חמאה מומסת

למלית

  • 500 גרם גבינת תבור משק צוריאל
  • 2 גביעי שמנת חמוצה (או גביע שמנת ו-1 גבינת עיזים למריחה)
  • 4 כפות אבקת סוכר
  • קליפת לימון מגוררת

להגשה

  • חמאה לטיגון
  • פירות יער
  • אבקת סוכר

אופן ההכנה

1

מכינים את המלית: מערבבים את החומרים יחד למרקם חלק ואחיד.

2

מכינים את בלילת הבלינצ׳ס: מערבבים את כל החומרים (למעט החמאה המומסת) יחד בקערה עם מטרפה או במעבד מזון או בלנדר.

3

מכינים את הבלינצ׳ס: מחממים מחבת טפלון עם מעט חמאה ויוצקים 2/3 מצקת מהבלילה. מנענעים לציפוי אחיד של תחתית המחבת וכשהשוליים מתרוממים הופכים בעזרת מרית. מכינים כך את כל הבלילה.

4

ממלאים את הבלינצ׳ס במלית הגבינה.

5

לפני ההגשה: מטגנים את הבלינצ׳ס בחמאה משני הצדדים. מגישים חם עם פירות טריים ואבקת סוכר.

ניוזלטר ששווה לטעום.

מתכונים מיוחדים, טעמים חדשים ומבצעים מדהימים.
אם לא תירשמו איך תדעו?

אנא הזינו שם מלא
אנא הזינו כתובת אימייל

אני מאשר שימוש במידע לצורך הפעילות המסחרית של קבוצת החברה המרכזית לייצור משקאות בע"מ ושמירתו במאגר מידע בהתאם למדיניות הפרטיות; ידוע לי שאיני חייב למסור את המידע לפי חוק אך לא ניתן להשתתף בפעילות ללא מסירת המידע.

שדה חובה
תודה, פרטייך התקבלו בהצלחה.