גזרים צבעוניים צלויים עם מייפל, מרווה וגבינה בולגרית

שילוב של שמן זית, מרווה ומייפל מחמיא מאוד לגזרים הססגוניים שמביאים המון שמחה וצבע לצלחת.

6
קל
חצי שעה

החומרים

  • 8 גזרים צבעוניים חצויים לאורכם
  • 4 כפות שמן זית
  • 3-2 כפות סירופ מייפל טבעי
  • 3-2 גבעולי מרווה
  • 1 פלפל צ׳ילי אדום פרוס
  • מלח ופלפל שחור גרוס
  • 150 גרם גבינת בולגרית 24% מפוררת

אופן ההכנה

1

מחממים תנור ל-220 מעלות.

2

מניחים את חצאי הגזרים בתבנית מרופדת בנייר אפייה. מתבלים בשמן זית, מייפל, מרווה, פלפל צ׳ילי, מלח ופלפל.

3

צולים את הגזרים כ-20 דקות עד שהם מזהיבים. מפזרים מעל גבינה בולגרית וצולים עוד 3-2 דקות. מגישים מיד.

ניוזלטר ששווה לטעום.

מתכונים מיוחדים, טעמים חדשים ומבצעים מדהימים.
אם לא תירשמו איך תדעו?

אנא הזינו שם מלא
אנא הזינו כתובת אימייל

אני מאשר שימוש במידע לצורך הפעילות המסחרית של קבוצת החברה המרכזית לייצור משקאות בע"מ ושמירתו במאגר מידע בהתאם למדיניות הפרטיות; ידוע לי שאיני חייב למסור את המידע לפי חוק אך לא ניתן להשתתף בפעילות ללא מסירת המידע.

שדה חובה
תודה, פרטייך התקבלו בהצלחה.