חלומי צלויה על קרם גספצ׳ו

לקחנו את המרק הספרדי עז הטעמים, הפכנו אותו לרוטב קרמי ושדכנו לו פרוסות זהובות ולוהטות של גבינת חלומי צרובה.

6
קל מאוד
10 דקות

מרכיבים

לקרם גספצ׳ו

  • 4 עגבניות קלופות וחתוכות גס
  • 1/2 פלפל אדום חתוך גס
  • 1/2 בצל סגול קטן
  • 1 גבעול סלרי חתוך גס
  • 2 שיני שום
  • 3 כפות שמן זית
  • מלח ופלפל שחור

להגשה

  • 1 חבילה חלומי צוריאל פרוסה ל-8 פרוסות

אופן ההכנה

1

מרסקים את כל חומרי קרם הגספצ׳ו בבלנדר או במעבד מזון לקבלת מרק חלק ואחיד. טועמים ומתבלים. אפשר לשמור במקרר שעה-שעתיים עד להגשה. אבל לא יותר (טעמו של הגספצ׳ו עלול להיפגע).

2

מטגנים את החלומי במחבת עם מעט שמן, מעל להבה בינונית-נמוכה, דקה-שתיים מכל צד, או עד להזהבה.

3

מניחים את החלומי על קרם הגספצ׳ו ומגישים מיד.

מוצרים משתתפים

ניוזלטר ששווה לטעום.

מתכונים מיוחדים, טעמים חדשים ומבצעים מדהימים.
אם לא תירשמו איך תדעו?

אנא הזינו שם מלא
אנא הזינו כתובת אימייל

אני מאשר שימוש במידע לצורך הפעילות המסחרית של קבוצת החברה המרכזית לייצור משקאות בע"מ ושמירתו במאגר מידע בהתאם למדיניות הפרטיות; ידוע לי שאיני חייב למסור את המידע לפי חוק אך לא ניתן להשתתף בפעילות ללא מסירת המידע.

שדה חובה
תודה, פרטייך התקבלו בהצלחה.