יוגורט וגרנולה מלוחה

מה שטוב לפירות – טוב עוד יותר לירקות, יוגורט עיזים עובד מצוין גם עם גרנולה מלוחה וירקות רעננים לארוחת בוקר או כנשנוש.

מרכיבים

לגרנולה מלוחה (כמויות לצנצנת בינונית)

  • 2 כוסות שיבולת שועל מלאה
  • 4 כפות שמן זית
  • 3 כפות שומשום
  • 3 כפות גרעיני חמניות
  • 3 כפות גרעיני דלעת
  • מעט סומק או זעתר (לא חובה)

לסלט ירקות

  • 4 עגבניות שרי תמר פרוסות
  • 4 צנוניות פרוסות
  • 1 מלפפון פרוס
  • שמן זית
  • מלח ופלפל שחור

אופן ההכנה

1

מכינים גרנולה: מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה

2

מפזרים את שיבולת השועל בתבנית ומזלפים עליה שמן זית. קולים 15 דקות עד שהיא מקבלת גוון זהוב והופכת פריכה. מוסיפים את יתר החומרים, מערבבים, קולים עוד 5 דקות ומצננים

3

מכינים סלט, מרכיבים ומגישים: מערבבים את הירקות ומתבלים בשמן זית, מלח ופלפל

4

מסדרים בקערה בשלוש קבוצות: יוגורט, סלט וגרנולה מלוחה. אם רוצים מפזרים מלמעלה סומק או זעתר

ניוזלטר ששווה לטעום.

מתכונים מיוחדים, טעמים חדשים ומבצעים מדהימים.
אם לא תירשמו איך תדעו?

אנא הזינו שם מלא
אנא הזינו כתובת אימייל

אני מאשר שימוש במידע לצורך הפעילות המסחרית של קבוצת החברה המרכזית לייצור משקאות בע"מ ושמירתו במאגר מידע בהתאם למדיניות הפרטיות; ידוע לי שאיני חייב למסור את המידע לפי חוק אך לא ניתן להשתתף בפעילות ללא מסירת המידע.

שדה חובה
תודה, פרטייך התקבלו בהצלחה.