לביבות כרובית אפויות עם גבינה בולגרית

אפשר להחליף מחצית מכמות פירורי הלחם שבמתכון בכוס אחת של קינואה מבושלת או בורגול שהושרה במים עד לריכוך.

30 לביבות
קל
שעה

מרכיבים

החומרים

  • 1 כרובית מחולקת לפרחים
  • 200 גרם גבינה בולגרית 24% מפוררת
  • 3 ביצים
  • 4 כפות עירית קצוצה
  • 1/2 כוס פירורי לחם
  • 1 כפית קליפת לימון מגוררת
  • מעט מלח ושפע פלפל שחור גרוס

לציפוי

  • 1/2 כוס פירורי לחם
  • 2 כפות שמן זית

אופן ההכנה

1

מבשלים את פרחי הכרובית במים רותחים 10-5 עד שהם מתרככים. מסננים ומייבשים.

2

מועכים את פרחי הכרובית במזלג. מוסיפים גבינה בולגרית, ביצים, עירית, פירורי לחם, קליפת לימון, מלח ופלפל, מערבבים היטב ומעבירים למקרר לחצי שעה עד להתייצבות.

3

מחממים תנור ל-200 מעלות.

4

יוצרים מהתערובת לביבות עגולות, טובלים בפירורי לחם, מברישים בשמן זית ומניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה. אופים כ-15 דקות עד שהלביבות מזהיבות. לחלופין: מחממים שמן בגובה 2 ס״מ במחב

ניוזלטר ששווה לטעום.

מתכונים מיוחדים, טעמים חדשים ומבצעים מדהימים.
אם לא תירשמו איך תדעו?

אנא הזינו שם מלא
אנא הזינו כתובת אימייל

אני מאשר שימוש במידע לצורך הפעילות המסחרית של קבוצת החברה המרכזית לייצור משקאות בע"מ ושמירתו במאגר מידע בהתאם למדיניות הפרטיות; ידוע לי שאיני חייב למסור את המידע לפי חוק אך לא ניתן להשתתף בפעילות ללא מסירת המידע.

שדה חובה
תודה, פרטייך התקבלו בהצלחה.