מאפה גבינות עם פסטה ושום

פסטיצ׳יו ארומטי, קרמי ומפנק בגרסה עשירה בזכות מינון גבוה במיוחד של גבינה ביחס לפסטה. באביב משתמשים בשום ירוק, ביתר השנה בבצל ירוק ושום רגיל.

מרכיבים

חומרים לתבנית פיירקס

  • 2/3 חבילה (300 גרם) פסטה קצרה
  • 250 גרם (1 חבילה) גבינת תבור משק צוריאל
  • 1 חבילה גבינה בולגרית משק צוריאל
  • 1 מיכל (250 מ״ל) שמנת מתוקה
  • 2 ביצים
  • 2 גבעולי שום ירוק (אם אין מחליפים ב-2 גבעולי בצל ירוק קצוצים+2 שיני שום כתושות)

אופן ההכנה

1

מחממים תנור ל-180 מעלות ומשמנים את התבנית

2

מבשלים את הפסטה בסיר עם מי מלח רותחים, לפי הוראות היצרן

3

מערבבים את הגבינות עם השמנת, הביצים והשום הירוק (או הבצל ירוק והשום). מוסיפים את הפסטה ומערבבים. מעבירים לתבנית ואופים 35-45 דקות עד שהמאפה מזהיב ומתייצב

ניוזלטר ששווה לטעום.

מתכונים מיוחדים, טעמים חדשים ומבצעים מדהימים.
אם לא תירשמו איך תדעו?

אנא הזינו שם מלא
אנא הזינו כתובת אימייל

אני מאשר שימוש במידע לצורך הפעילות המסחרית של קבוצת החברה המרכזית לייצור משקאות בע"מ ושמירתו במאגר מידע בהתאם למדיניות הפרטיות; ידוע לי שאיני חייב למסור את המידע לפי חוק אך לא ניתן להשתתף בפעילות ללא מסירת המידע.

שדה חובה
תודה, פרטייך התקבלו בהצלחה.