מאפה חצילים עם זוקיני, עגבניות וגבינת עיזים

מיצי הירקות מתמזגים בצלייה עם גבינת העיזים וממלאים אותה טעמים, הגבינה מצדה נמסה לתוכם ומעניקה להם מרקם עשיר .

תבנית עגולה בינונית - גדולה
קל
שעה ועוד עשרים דקות

מרכיבים

  • 2 חצילים פרוסים
  • 2 זוקיני פרוסים
  • 2 עגבניות פרוסות
  • 2 גלילי מה עז
  • 3 כפות שמן זית
  • 5 גבעולי תימין
  • מלח ופלפל שחור

אופן ההכנה

1

מחממים תנור ל-190 מעלות

2

מסדרים בתבנית במעגלים פרוסת חציל, פרוסת זוקיני, פרוסת עגבנייה, פרוסת מה-עז וחוזר חלילה עם כל הירקות והגבינה עד למילוי התבנית.

3

מזלפים שמן זית, מתבלים בתימין, מלח ופלפל, מכסים ברדיד אלומיניום ואופים שעה. מסירים את הכיסוי ואופים עוד 10 דקות להזהבה.

ניוזלטר ששווה לטעום.

מתכונים מיוחדים, טעמים חדשים ומבצעים מדהימים.
אם לא תירשמו איך תדעו?

אנא הזינו שם מלא
אנא הזינו כתובת אימייל

אני מאשר שימוש במידע לצורך הפעילות המסחרית של קבוצת החברה המרכזית לייצור משקאות בע"מ ושמירתו במאגר מידע בהתאם למדיניות הפרטיות; ידוע לי שאיני חייב למסור את המידע לפי חוק אך לא ניתן להשתתף בפעילות ללא מסירת המידע.

שדה חובה
תודה, פרטייך התקבלו בהצלחה.