מלבי חלב עיזים

קינוח מהמטבח המקומי על בסיס החלב הכי מקומי. למלבי במרקם קרמי במיוחד הוסיפו לליטר חלב1 מיכל (250 מ״ל) שמנת מתוקה, שתעלה את אחוזי השומן.

חומרים ל-6 מנות

  • 1 ליטר חלב עיזים משק צוריאל
  • 1/2 כוס קורנפלור
  • 1/2 כוס סוכר
  • 1 כפית תמצית וניל

לסירופ פטל

  • 1/2 כוס פטל טרי או מהקפאה
  • 4 כפות סוכר
  • 2/3 כוס מים
  • 1 כף מי ורדים (או כמה טיפות תמצית)

להגשה

  • שברי פיסטוק
  • שבבי קוקוס
  • עלי ורדים

אופן ההכנה

1

מערבבים כוס חלב עם קורנפלור עד להמסה.

2

מביאים לרתיחה את יתר החלב עם סוכר ותמצית וניל

3

מוסיפים את הקורנפלור המדולל ומחזירים לרתיחה תוך כדי ערבוב רק עד שמסמיך. מורידים מיד מהכיריים

4

יוצקים לתבנית או לכלים אישיים ומצננים

5

מעבירים למקרר למשך 4 שעות לפחות להתייצבות

6

מכינים סירופ: מבשלים פטל עם סוכר ומים עד לרתיחה והמסה מלאה של הסוכר. טוחנים, מסננים ומצננים

7

מגישים את המלבי עם סירופ, שברי פיסטוק, קוקוס ועלי ורדים

מוצרים משתתפים

ניוזלטר ששווה לטעום.

מתכונים מיוחדים, טעמים חדשים ומבצעים מדהימים.
אם לא תירשמו איך תדעו?

אנא הזינו שם מלא
אנא הזינו כתובת אימייל

אני מאשר שימוש במידע לצורך הפעילות המסחרית של קבוצת החברה המרכזית לייצור משקאות בע"מ ושמירתו במאגר מידע בהתאם למדיניות הפרטיות; ידוע לי שאיני חייב למסור את המידע לפי חוק אך לא ניתן להשתתף בפעילות ללא מסירת המידע.

שדה חובה
תודה, פרטייך התקבלו בהצלחה.