מרק עגבניות עם טוסטוני גבינת עיזים

קבלו מתכון למרק פטנט, מ-3 מרכיבים בלבד: חמאה, בצל ושימורי עגבניות. אם יש איזשהו עשב תיבול – יופי, אבל לא חייבים. פשוט מבשלים יחד ומרסקים גס. מה שמקפיץ את המרק היא גבינת העיזים, שקולים על פרוסות באגט ומגישים בתוכו.

חומרים ל-4 מנות

  • 50 גרם חמאה
  • 1 בצל גדול חתוך גס
  • 2 פחיות (800 גרם בסה״כ) שימורי עגבניות
  • 1 כוס מים
  • מלח ופלפל שחור טחון טרי

לטוסטונים

  • 8 פרוסות בגט
  • 8 פרוסות מה עז משק צוריאל

אופן ההכנה

1

ממיסים חמאה בסיר ומאדים בה את הבצל עד שהוא שקוף

2

מוסיפים את שימורי העגבניות והמים ומבשלים 10 דקות

3

מרסקים את תכולת הסיר בבלנדר או מעבד מזון

4

מחזירים לסיר, מתבלים ושומרים חם עד להגשה

5

קולים את פרוסות הבגט עם מה עז מעל

6

מגישים את המרק עם שני טוסטונים בכל צלחת

ניוזלטר ששווה לטעום.

מתכונים מיוחדים, טעמים חדשים ומבצעים מדהימים.
אם לא תירשמו איך תדעו?

אנא הזינו שם מלא
אנא הזינו כתובת אימייל

אני מאשר שימוש במידע לצורך הפעילות המסחרית של קבוצת החברה המרכזית לייצור משקאות בע"מ ושמירתו במאגר מידע בהתאם למדיניות הפרטיות; ידוע לי שאיני חייב למסור את המידע לפי חוק אך לא ניתן להשתתף בפעילות ללא מסירת המידע.

שדה חובה
תודה, פרטייך התקבלו בהצלחה.