ספגטי זוקיני ברוטב רוזה עם עגבניות וגבינת שמנת

מוותרים על פחמימות ומכינים "ספגטי" מקישוא. מחברים אותו לרוטב רוזה קלאסי, מנה מושלמת לנמנעים מגלוטן.

6 מנות
קל
20 דקות

מרכיבים

  • 4 זוקיני
  • 2-3 כפות פטרוזיליה קצוצה

לרוטב רוזה

  • 1 קופסה (400 גרם) שימורי עגבניות
  • 2 כפות שמן זית
  • 1 שן שום כתושה
  • 1 כפית שטוחה אורגנו יבש
  • מלח ופלפל
  • 1 גביע גבינת עיזים למריחה

אופן ההכנה

1

מכינים ספגטי זוקיני: חותכים את הזוקיני לרצועות דקות וארוכות בעזרת קולפן ז׳וליינים. אם אין, פורסים את הקישואים לרוחב בעזרת קולפן רגיל וחתוכים את הפרוסות למקלונים.

2

מכינים את הרוטב: מבשלים את חומרי הרוטב, למעט הגבינה, 12-15 דקות, בסיר עם מכסה. מצננים.

3

טוחנים את רוטב העגבניות עם גבינת העיזים בעזרת מוט ריסוק ידני, בבלנדר או במעבד מזון לקבלת רוטב קטיפתי ורוד. טועמים ומוסיפים מלח ופלפל במידת הצורך

4

מערבבים את רצועות הזוקיני עם הרוטב, מפזרים פטרוזיליה קצוצה ומגישים מיד

ניוזלטר ששווה לטעום.

מתכונים מיוחדים, טעמים חדשים ומבצעים מדהימים.
אם לא תירשמו איך תדעו?

אנא הזינו שם מלא
אנא הזינו כתובת אימייל

אני מאשר שימוש במידע לצורך הפעילות המסחרית של קבוצת החברה המרכזית לייצור משקאות בע"מ ושמירתו במאגר מידע בהתאם למדיניות הפרטיות; ידוע לי שאיני חייב למסור את המידע לפי חוק אך לא ניתן להשתתף בפעילות ללא מסירת המידע.

שדה חובה
תודה, פרטייך התקבלו בהצלחה.