בוריק של משק במילוי גבינת תום עיזים וביצה רכה

הבוריק האותנטי בוורסיה אחרת, עלה בצק דק במילוי של גבינת תום עיזים וביצה

לא תוכלו להשאר אדישים לשילוב המנצח של גבינת התום החצי קשה, הביצה הרכה והקריספיות של הבצק

| 6 יחידות |


 

מאת: שף חי שוורץ | מנהל קולינרי CBC
צילום: בועז לביא
סטיילינג: טליה הדר

מרכיבים

  • 160 גרם תום עיזים מגורדת גס
  • 6 עלי סיגר עגולים
  • 6 ביצים בגודל M
  • גבינת קרם שמנת עיזים

אופן ההכנה

1

מחממים מחבת עמוקה עם שמן בגובה של 4-5 ס"מ

2

כשהשמן מגיע לנקודת רתיחה, מניחים עלה סיגר פתוח מעל השמן ומחזיקים ביד את הקצה השני (בזהירות)

3

במרכז העלה מניחים את גבינת תום העיזים המגורדת ומעליה מניחים את הביצה,

סוגרים את עלה הסיגר לצורת חצי עיגול ונותנים לו להיטגן בשמן העמוק עד לקבלת צבע זהוב

4

בסיום הטיגון מניחים את הבוריק על נייר סופג או על מסננת למספר שניות לצורך הורדת שמן הטיגון הנותר

5

מגישים חם לצד גבינת קרם שמנת עיזים.

מוצרים משתתפים

ניוזלטר ששווה לטעום.

מתכונים מיוחדים, טעמים חדשים ומבצעים מדהימים.
אם לא תירשמו איך תדעו?

אנא הזינו שם מלא
אנא הזינו כתובת אימייל

אני מאשר/ת שימוש במידע לצורך יצירת קשר ומתן מענה לפנייתי ושמירתו במאגר מידע בהתאם למדיניות הפרטיות, ידוע לי שאיני חייב/ת למסור את המידע לפי חוק אך לא אוכל לקבל את השירות המבוקש ללא מסירת המידע.

שדה חובה
תודה, פרטייך התקבלו בהצלחה.
Loading...
צ'אט עם נציג