מחממים תנור ל-180 מעלות
1
2
ממיסים את חמאת העיזים
3
פורסים את דפי הפילו וחותכים לקוביות
4
מורחים כל קובייה במעט מחמאת העיזים המומסת, ושמים 5 קוביות אחת על גבי השנייה בשתי וערב
5
מכניסים כל שכבת קוביות לתבנית שקעים או לתבנית מאפינס
6
מגרדים את גבינת האיבריקו על הבצק
7
מכניסים את התבנית לתנור, למשך כ-15 דקות או עד שהבצק משחים
8
מוציאים ונותנים לתחתית הבצק להתקרר
מורחים את פרוסות הסלמון באחת מן גבינות שמנת העיזים. מוסיפים עירית קצוצה ומעט פלפל שחור
9
חוצים את פרוסות הסלמון לאורך, ומגלגלים בעדינות ליצירת צורה של פרח
10
מניחים את הסלמון המגולגל בתוך תחתיות הבצק
11
חוזרים על הפעולה עם שאר טעמי גבינות שמנת העיזים ליצירת גיוון בטעמים
בתאבון!