טאפאסים של דפי פילו ממולאים בגבינת שמנת עיזים, סלמון וירק של קובי אדרי

שילוב מנצח של גבינת שמנת עיזים וסלמון מעושן, בתוספת בצק פילו קראנצ'י ליצירת הביס המושלם

מתכון קל להכנה שיפתיע את כולם בארוחת החג או לצד יין טוב במפגש עם חברים

מאת: קובי אדרי
דפי פילו ממולאים בגבינות וסלמון
צילום: קובי אדרי

מרכיבים

כמות לכ-16 מנות

  • 100 גרם גבינת איבריקו
  • 50 גרם (חצי גליל) חמאת עיזים
  • 1 גביע גבינת שמנת עיזים בטעם טבעי
  • 1 גביע גבינת שמנת עיזים עם שום שמיר
  • 1 גביע גבינת שמנת עיזים עם חלפיניו
  • 1 חבילת בצק דפי פילו
  • 400 גרם סלמון מעושן פרוס
  • עירית קצוצה לקישוט
  • פלפל חלפיניו לקישוט

אופן ההכנה

1

מחממים תנור ל-180 מעלות

2

ממיסים את חמאת העיזים

3

פורסים את דפי הפילו וחותכים לקוביות

4

מורחים כל קובייה במעט מחמאת העיזים המומסת, ושמים 5 קוביות אחת על גבי השנייה בשתי וערב

5

מכניסים כל שכבת קוביות לתבנית שקעים או לתבנית מאפינס

6

מגרדים את גבינת האיבריקו על הבצק

7

מכניסים את התבנית לתנור, למשך כ-15 דקות או עד שהבצק משחים

8

מוציאים ונותנים לתחתית הבצק להתקרר

מורחים את פרוסות הסלמון באחת מן גבינות שמנת העיזים. מוסיפים עירית קצוצה ומעט פלפל שחור

9

חוצים את פרוסות הסלמון לאורך, ומגלגלים בעדינות ליצירת צורה של פרח

10

מניחים את הסלמון המגולגל בתוך תחתיות הבצק

11

חוזרים על הפעולה עם שאר טעמי גבינות שמנת העיזים ליצירת גיוון בטעמים

בתאבון!

ניוזלטר ששווה לטעום.

מתכונים מיוחדים, טעמים חדשים ומבצעים מדהימים.
אם לא תירשמו איך תדעו?

אנא הזינו שם מלא
אנא הזינו כתובת אימייל
אנא הזינו מספר טלפון

אני מאשר/ת שימוש במידע שמסרתי לצורך הפעילות המסחרית של קבוצת החברה המרכזית לייצור משקאות קלים בע"מ, הפועלת בתחום המזון באמצעות מותגיה השונים (לדוגמה: יקב תבור, טרה, משק צוריאל, נביעות, קוקה קולה ועוד), ושמירתו במאגר מידע בהתאם למדיניות הפרטיות, ידוע לי שאיני חייב/ת למסור את המידע לפי חוק אך לא ניתן להשתתף בפעילות ללא מסירת המידע.

שדה חובה

אני מאשר/ת קבלת דברי פרסומת מקבוצת החברה המרכזית הכוללת, בין היתר, את מותגי קוקה-קולה, טרה, נביעות, פריגת, מבשלות בירה ישראליות, יקב תבור, ועוד כמפורט בתקנון הפעילות
תודה, פרטייך התקבלו בהצלחה.
Loading...