כדורי גבינת גאודה עיזים בציפוי פריך בסגנון יווני

כדורי אושר פריכים וטעימים שלא תוכלו להפסיק לנשנש

המלווה המושלם לכוס יין איכותי או בירת חיטה

| 25-35 כדורים |

מאת: שף חי שוורץ | מנהל קולינרי CBC
צילום: בועז לביא
סטיילינג: טליה הדר

מרכיבים

לבלילת הכדורים:

  • 200 גרם גבינת גאודה עיזים מגורדת
  • 100 גרם גבינת גרנה פדנו מגורדת
  • 1 כוס קמח לבן
  • 1 שקית אבקת אפייה
  • 2 ביצים
  • 1 חופן כוסברה קצוצה
  • מלח, פלפל לבן, אגוז מוסקט

לציפוי:

  • 1 כוס קמח
  • 2 ביצים
  • 1/2 כפית חרדל
  • 2 כוסות פירורי פנקו

למטבל:

  • 1 פלפל קלוי ללא קליפה ( ניתן גם מצנצנות שימורים )
  • 200 גרם לאבנה עיזים
  • 1 שן שום
  • מלח , פלפל לבן

אופן ההכנה

1

מערבבים היטב בקערה את כל המרכיבים והתבלינים יחד לעיסה אחידה וחלקה

2

מכדררים כדורים בגודל של כדור פינג פונג ומעבירים אותם להצטנן כשעה במקרר

3

מצפים את הכדורים בקמח, ביצים, חרדל, פירורי פנקו לפי הסדר, ומטגנים בשמו עמוק עד לקבלת כדורים זהובים.

4

הכנת המטבל:

טוחנים היטב את הפלפלים ושן השום למחית חלקה,
מוסיפים את לאבנה העיזים וממשיכים לטחון עוד חצי דקה יחדיו.
לאחר שהעיסה מוכנה מחממים מעט על מחבת ( לא להרתיח)

5

הרכבת המנה :

  • בצלחת עמוקה יוצקים את הרוטב החם, מעל מסדרים בצורת מגדל את הכדורים הפריכים
  • ניתן לקשט מעל עם צרור כוסברה
  • רצוי לשים את המטבל לצד המנה לטבילת הכדורים.

מוצרים משתתפים

ניוזלטר ששווה לטעום.

מתכונים מיוחדים, טעמים חדשים ומבצעים מדהימים.
אם לא תירשמו איך תדעו?

אנא הזינו שם מלא
אנא הזינו כתובת אימייל

אני מאשר/ת שימוש במידע לצורך יצירת קשר ומתן מענה לפנייתי ושמירתו במאגר מידע בהתאם למדיניות הפרטיות, ידוע לי שאיני חייב/ת למסור את המידע לפי חוק אך לא אוכל לקבל את השירות המבוקש ללא מסירת המידע.

שדה חובה
תודה, פרטייך התקבלו בהצלחה.
Loading...
צ'אט עם נציג