לביבות זוקיני, ירק וגבינת תום ביין עיזים

לביבות זוקיני נימוחות בפה עם מעטפת פריכה והבזקים מיוחדים של טעם מגבינת התום ביין, בליווי מטבל פרשי של יוגורט עיזים

| 20 לביבות |

מאת: שף חי שוורץ | מנהל קולינרי CBC
צילום: בועז לביא
סטיילינג: טליה הדר

מרכיבים

ללביבות:

  • 1 כוס גבינת תום ביין עיזים מגורדת
  • 4 יח' זוקיני ירוק מגורד
  • 1 בצל סגול קצוץ דק
  • חופן שמיר קצוץ
  • חופן פטרוזיליה קצוצה
  • 1 שן שום קצוצה
  • 1 ביצה
  • 7 כפות קמח תופח
  • 1 כפית מלח
  • 1/4 כפית פלפל שחור

למטבל היוגורט:

  • 1 כוס יוגורט עיזים
  • 50 גרם עירית קצוצה
  • 1 שן שום כתוש
  • מלח ופלפל לבן

אופן ההכנה

1

בקערה גדולה מערבבים את כל מרכיבי הלביבות יחד, ומכניסים למקרר למשך שעה

2

מחממים מחבת עמוקה עם שמן קנולה בעומק של 2-3 ס"מ, ובעזרת כף יוצקים לשמן החם כדורים שטוחים של הלביבות

3

מטגנים מכל צד עד קבלת צבע זהוב, ומעבירים בסיום הטיגון לנייר סופג

4

מערבבים בקערה את כל מרכיבי מטבל היוגורט, ומגישים לצד הלביבות.

  • במידה ונשארו לביבות, ניתן לאחסן במקרר ולחמם למחרת בתנור כ-10 דקות בחום של 180 מעלות.

ניוזלטר ששווה לטעום.

מתכונים מיוחדים, טעמים חדשים ומבצעים מדהימים.
אם לא תירשמו איך תדעו?

אנא הזינו שם מלא
אנא הזינו כתובת אימייל

אני מאשר/ת שימוש במידע לצורך יצירת קשר ומתן מענה לפנייתי ושמירתו במאגר מידע בהתאם למדיניות הפרטיות, ידוע לי שאיני חייב/ת למסור את המידע לפי חוק אך לא אוכל לקבל את השירות המבוקש ללא מסירת המידע.

שדה חובה
תודה, פרטייך התקבלו בהצלחה.
Loading...
צ'אט עם נציג