לחמניות יוגורט ללא גלוטן של קרן אגם

לחמניות יוגורט וגבינות מרשימות ללא גלוטן

במרקם מושלם, טעם חלומי וריח מטורף שימלא לכם את חלל הבית

אם לא חיסלתם אותן כשהן יצאו מהתנור, תוכלו להכין לכם מהן גם כריכים משגעים.

מאת: קרן אגם
צלמת: נופר צור

מרכיבים

לבצק

  • 250 גר׳ יוגורט עיזים
  • 125 גר׳ גבינת תבור
  • 100 גר׳ גבינת פטה/בולגרית
  • 120 גר׳ גרנה פדנו
  • 1 ביצה גודל L

לציפוי

  • ביצה טרופה
  • שומשום

אופן ההכנה

1

בקערה מערבבים את הגבינות עם הביצה והחמאה המומסת, מוסיפים קמח ואבקת אפייה ומערבבים

מתקבלת תערובת בצק רכה אך לא נוזלית.

2

קורצים מהבצק עיגולי בגודל כדור פינג פונג, אם הבצק דביק וקשה לכם אתם יכולים לטבול את הידיים במים.

3

על משטח מקומח בקורנפלור או קמח ללא גלוטן, מכדררים לעיגול ואת העיגול מגלגלים לגליל ארוך וצר.

4

סוגרים את שני קצוות הגליל, כך שמתקבלת צורת בייגלה עגול עם חור ומעבירים בעדינות לתבנית האפייה.

 

5

חוזרים על הפעולה עם שאר הבצק. מברישים את הלחמניות בביצה טרופה ומקשטים בשומשום.

6

אופים כ 20 דק׳ עד להשחמה ועד שכל הבית מתמלא בריח מטורף.

 

7

מגישים חם.

 

 

 

 

8

**אפשר להקפיא את הבצק ולהוציא אותו לשימוש מתי שנח לכם.

**אפשר להקפיא את הלחמניות לאחר אפייה, ולחמם לפני הגשה, זו אופציה מעולה שאני מיישמת המון

**כיון שהלחמניות בצורת בייגלה אפשר למרוח על אחת מהן מה שאוהבים ולסגור עם אחת מעל לכריך.

ניוזלטר ששווה לטעום.

מתכונים מיוחדים, טעמים חדשים ומבצעים מדהימים.
אם לא תירשמו איך תדעו?

אנא הזינו שם מלא
אנא הזינו כתובת אימייל

אני מאשר/ת שימוש במידע לצורך יצירת קשר ומתן מענה לפנייתי ושמירתו במאגר מידע בהתאם למדיניות הפרטיות, ידוע לי שאיני חייב/ת למסור את המידע לפי חוק אך לא אוכל לקבל את השירות המבוקש ללא מסירת המידע.

שדה חובה
תודה, פרטייך התקבלו בהצלחה.
Loading...
צ'אט עם נציג