בקערה מערבבים את הגבינות עם הביצה והחמאה המומסת, מוסיפים קמח ואבקת אפייה ומערבבים
מתקבלת תערובת בצק רכה אך לא נוזלית.
לבצק
לציפוי
בקערה מערבבים את הגבינות עם הביצה והחמאה המומסת, מוסיפים קמח ואבקת אפייה ומערבבים
מתקבלת תערובת בצק רכה אך לא נוזלית.
קורצים מהבצק עיגולי בגודל כדור פינג פונג, אם הבצק דביק וקשה לכם אתם יכולים לטבול את הידיים במים.
על משטח מקומח בקורנפלור או קמח ללא גלוטן, מכדררים לעיגול ואת העיגול מגלגלים לגליל ארוך וצר.
סוגרים את שני קצוות הגליל, כך שמתקבלת צורת בייגלה עגול עם חור ומעבירים בעדינות לתבנית האפייה.
חוזרים על הפעולה עם שאר הבצק. מברישים את הלחמניות בביצה טרופה ומקשטים בשומשום.
אופים כ 20 דק׳ עד להשחמה ועד שכל הבית מתמלא בריח מטורף.
מגישים חם.
**אפשר להקפיא את הבצק ולהוציא אותו לשימוש מתי שנח לכם.
**אפשר להקפיא את הלחמניות לאחר אפייה, ולחמם לפני הגשה, זו אופציה מעולה שאני מיישמת המון
**כיון שהלחמניות בצורת בייגלה אפשר למרוח על אחת מהן מה שאוהבים ולסגור עם אחת מעל לכריך.