מכינים את הבצק:
מכניסים למעבד מזון את חמאות העיזים, הביצים, הקמח והמים ומעבדים כ-2 דקות עד לקבלת בצק פירורים.
מוציאים את המסה ממעבד המזון ולשים ידנית עד לאיחוד של הבצק.
עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומכניסים לקירור למשך כשעתיים.
מוציאים את הבצק מהמקרר ומשטחים אותו בעזרת 2 ניירות אפייה, כדאי לפתוח אותו בגודל מעט יותר גדול מקוטר התבנית.
הופכים את הבצק על התבנית ונפטרים מהשוליים.
יוצרים חורים על הבצק באמצעות מזלג, מרפדים אותו מעל עם נייר אפייה ולצורך משקל מניחים עליו קטניות מכל סוג.
מכניסים לתנור למשך 15 דקות על 180 מעלות.
מכינים את מלית הרויאל:
מערבבים בקערה את פטת העיזים, השמנת, הביצה והקמח לכדי איחוד.
מכניסים 2 בטטות למיקרוגל למשך 5 דקות. ולאחר מכן חותכים אותן לקוביות מרושלות ומניחים בצד.
את 2 הבטטות הנוספות פורסים דק במנדולניה ומניחים בצד.
מרכיבים את המנה:
מוציאים את הבצק מהתנור ומניחים עליו את קוביות הבטטה. מעל הכל שופכים את מלית הרויאל.
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם ומניחים עלי רוזמרין מעל.
מעל הכל מסדרים בצורת מניפה את פרוסות הבטטה והמה עז בשתי וערב לאורך כל הפאי בצורה מעגלית.
מפזרים מעט עלי רוזמרין ומורחים מעט שמנת מתוקה מעל הבטטה.
אופים בתנור למשך כ-40 דקות על 180 מעלות.
בתאבון!