קיש סנט מור עם אגסים ובצלים מקורמלים

מאפה בצק עלים מפנק עם שיחוק של טעם עיזים בשילוב טעמים מתוקים
שלגמרי יצבע את השולחן בצבעי משק חמים בזכות הפחם העוטף את גבינת הסנט מור המיוחדת

מאת: שף חי שוורץ | מנהל קולינרי CBC
צילום: בועז לביא
סטיילינג: טליה הדר

מרכיבים

  • 1 חבילת גבינת סנט מור מפוחמת
  • 1/2 חבילת גבינת תבור
  • 1 כוס שמנת 38%
  • בצק עלים קפוא – מופשר בגודל התבנית והדפנות
  • 3/4 כוס גבינת מוצרלה מגורדת
  • 1 כוס קמח לבן
  • 1 שקית אבקת אפייה
  • 2 ביצים
  • 1 חופן עירית קצוצה
  • 2 אגסים
  • 1 בצל אדום
  • מלח, פלפל לבן, אגוז מוסקט

אופן ההכנה

1

מחממים תנור ל-170 מעלות

2

מערבבים היטב בקערה את הביצים והשמנת

3

מוסיפים לקערה את הקמח, אבקת האפייה, גבינת התבור והמוצרלה וממשיכים לערבב בעזרת מטרפה, עד לקבלת תערובת אחידה וחלקה

4

מוסיפים את התבלינים ומערבבים

5

מניחים את בצק העלים על נייר האפייה בתבנית (כולל דפנות התבנית), ושופכים את הבלילה לתוך התבנית עם הבצק

6

במקביל פורסים את האגסים והבצל לפרוסות, בוזקים מעל מעט סוכר חום ואופים כ 7-8 דקות

7

פורסים את גבינת הסנט מור לפרוסות, מפוררים את הפרוסות לצ'אנקים גדולים מעל הבלילה שבתבנית, ומניחים מעל את האגסים והבצלים

 

8

מכניסים את הקיש לתנור למשך כ-40 דקות או עד שהקיש יציב למגע ושחום

  • מומלץ להגיש לצד שמנת חמוצה

מוצרים משתתפים

ניוזלטר ששווה לטעום.

מתכונים מיוחדים, טעמים חדשים ומבצעים מדהימים.
אם לא תירשמו איך תדעו?

אנא הזינו שם מלא
אנא הזינו כתובת אימייל

אני מאשר/ת שימוש במידע לצורך יצירת קשר ומתן מענה לפנייתי ושמירתו במאגר מידע בהתאם למדיניות הפרטיות, ידוע לי שאיני חייב/ת למסור את המידע לפי חוק אך לא אוכל לקבל את השירות המבוקש ללא מסירת המידע.

שדה חובה
תודה, פרטייך התקבלו בהצלחה.
Loading...
צ'אט עם נציג