מחממים תנור ל-170 מעלות
1
2
מערבבים היטב בקערה את הביצים והשמנת
3
מוסיפים לקערה את הקמח, אבקת האפייה, גבינת התבור והמוצרלה וממשיכים לערבב בעזרת מטרפה, עד לקבלת תערובת אחידה וחלקה
4
מוסיפים את התבלינים ומערבבים
5
מניחים את בצק העלים על נייר האפייה בתבנית (כולל דפנות התבנית), ושופכים את הבלילה לתוך התבנית עם הבצק
6
במקביל פורסים את האגסים והבצל לפרוסות, בוזקים מעל מעט סוכר חום ואופים כ 7-8 דקות
7
פורסים את גבינת הסנט מור לפרוסות, מפוררים את הפרוסות לצ'אנקים גדולים מעל הבלילה שבתבנית, ומניחים מעל את האגסים והבצלים
8
מכניסים את הקיש לתנור למשך כ-40 דקות או עד שהקיש יציב למגע ושחום
- מומלץ להגיש לצד שמנת חמוצה